Ally on ice

Kom vanaf dit weekend naar de ijsbaan in Almere Centrum! Voor €2,50 of op vertoon van jouw Almere Centrum klantenkaart, kan er een uur geschaatst worden. Bezoekers die voorafgaand aan het schaatsen komen winkelen, krijgen in deelnemende winkels een voucher voor gratis toegang!

Meer info »

Win een diner bij Madame Jeanette

Bovenaan de trappen in de Schutterstraat vind je Restaurantplein Belfort. Een must-visit tijdens en na het shoppen, want je hebt hier een grote keuze aan restaurants. Het is de place-to-be voor liefhebbers van de smaken uit diverse wereldkeukens. Elke twee weken maak je kans op een dinerbon t.w.v. 75,-! Dit keer voor een maaltijd bij Madame Jeanette.

Maak kans »
Madame Jeanette

Scoren in Almere Centrum

Altijd al naar een wedstrijd van Almere City FC willen gaan? Dat kan! Als jij bij bepaalde Almeerse horeca uit eten gaat voor € 45,01 dan krijg jij een voucher voor 2 gratis toegangskaarten. Vraag bij het afrekenen naar de voucher en bestel je kaarten direct!

Bekijk de deelnemende horeca »

In de spotlight - Ontdek deze typisch Almeerse winkels en horeca!

Almere Centrum Klantenkaart

Heb jij al een Almere Centrum Klantenkaart? Doen! Je ontvangt hiermee exclusieve aanbiedingen en gratis services, zoals privileges tijdens evenementen en kortingen bij verschillende winkels. Aanvragen is gratis. Waar wacht je nog op!

Ja, ik wil een klantenkaart »
Klantenkaart flyer bij boekhandel stumpel in Almere Centrum

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!