Tabitha mystery guest tijdens Uitfestival Almere

De Mystery Guest die op zaterdag 28 september tijdens het Uitfestival Almere zal optreden is Tabitha. Deze populaire Nederlandse zangeres is onder andere bekend van haar samenwerking met Ronnie Flex, Maan en Jayh. Tabitha is de eerste van een paar stevige namen die tijdens het Uitfestival op de programmering staan. Het festival vormt de start van het culturele seizoen. Met meer dan 80 artiesten en 120 voorstellingen geeft het festival een goed beeld van wat er op cultureel gebied te beleven valt in Almere.

Tabitha 
De 27-jarige Tabitha heeft de afgelopen jaren een prominente plek in de Nederlandse muziek business veroverd. Ze scoorde in 2017 met Ronnie Flex een hit met ‘Is dit over’. Voor haar ep’s ‘Gevonden in Verdwalen’ en ‘HIT-SIG’ werkte ze onder andere samen met Jayh en Latifah. In 2018 scoorde ze een nummer-1 hit met ‘Hij is van Mij’ waar ook Maan, Bizzey en Kriss Kross Amsterdam aan meewerkten. Tabitha staat zaterdag 28 september van 15.00 tot 15.30 op het podium op de Grote Markt. Haar optreden wordt vanaf 14:00 uur ingeleid door DJ Odin.

MC Lost
Deze Amsterdamse deelnemer aan de Popronde 2019, is de nieuwe Nederlandse Hip Hopsensatie. Zijn verhalende manier van rappen maken hem een echte storyteller wat hem een trouwe schare fans heeft opgeleverd. Zijn optredens barsten van de energie met een uitzinnig publiek tot gevolg. MC Lost gaat los op het podium om 15:45 uur, direct na het optreden van Tabitha.

Jeangu Macrooy
De Surinaamse Jeangu woont sinds 2014 in Nederland waar hij snel carrière maakte. Nog tijdens zijn opleiding aan de ArtEz Popacademie in Enschede tekende hij bij het plantenlabel van Perquisite. Zijn debuutalbum ‘High on You’ werd bijzonder goed ontvangen door de pers en leverde hem een Edison-nominatie op. In 2018 speelde hij de rol van Judas in ‘The Passion’. Het optreden van Jeangu Macrooy start om 17:00 na MC Lost. 

Uitfestival
Het Uitfestival vormt de start van het culturele seizoen. Het hele weekend staat Almere Centrum in het teken van muziek, theater, film, dans, kunst en cultuur. Er staan onder andere optredens van theatergezelschappen, bands, koren, orkesten en straatacts op het programma. Tegelijk vindt ook de Popronde Almere 2019 op verschillende locaties in Almere Centrum plaats, met namen als The Vices, Simon Keats, LO-FI LE-VI en Jade PraiZe. Daarnaast is er een ruim aanbod aan exposities, een platenmarkt en andere culturele activiteiten. Het Belfort wordt omgetoverd tot Mini Montmartre en in de Passages is een spirituele markt. Bovendien staan er een Fantasy Parade en een Anime event op de agenda. Een volledig overzicht van het hele aanbod staat op www.uitfestivalalmere.nl

Het Uitfestival Almere is een samenwerking van de Almeerse culturele organisaties, Cultuurfonds Almere en Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!