Sickmann & Zonen Woninginrichting Almere

Sickmann Woninginrichting is in Almere Centrum een winkel van het eerste uur. Na een vliegende start in Amsterdam besloot het familiebedrijf in de jaren ‘80 vaste voet aan de grond te zetten in de bruisende binnenstad. Hier hebben ze zich ontpopt tot dé interieurspecialist waarbij persoonlijk aandacht voorop staat.

Bij Sickmann Woninginrichting vind je alle ingrediënten om je woning aan te kleden. Vloerbedekking, laminaat, pvc vloeren, gordijnen, schuifdeuren, zonwering voor binnen en buiten, vloerkleden, bedsystemen, behang… De uitgebreide collectie laat niets te wensen over. Zet één voet over de drempel en je weet direct dat je een beleving te wachten staat. Naast een welkome wandeling over diverse PVC-stroken, vind je hier Luxaflex Inspiration zodat je alle Luxaflex producten direct kunt testen en ervaren.

Je kunt bovendien bij de interieurspecialist niet alleen terecht voor inspiratie en advies op maat. De vakspecialisten komen ook aan huis om er persoonlijk voor te zorgen dat aan al je vraagstukken worden beantwoord. Alles zodat jouw paleis –van vloer tot raam- aan jouw woonwensen wordt voldaan.

Een kleine impressi van Sickmann & Zonen

sickman1

sickman2

sickman3

Ontdek meer 036 Winkeltjes

Zoetelaarpassage 2
1315 AX Almere

OPENINGSTIJDEN

  • Di. 09:00 18:00
  • Wo. 09:00 18:00
  • Do. 09:00 21:00
  • Vr. 09:00 18:00
  • Za. 09:00 17:00