Aanmelden 100 dagen aftellen tot Floriade

Let op! Aanmelden voor een aftelmoment is niet meer mogelijk. Alle dagen zijn reeds bezet.

Het jaar 2022 wordt een jaar vol van groene inspiratie, spektakel en belevenissen in Almere: hét Floriade-jaar. Een bijzonder jaar waar iedereen in Almere en daarbuiten lang naartoe heeft geleefd.  Vanaf 4 januari telt Floriade samen met de stad 100 dagen lang af naar de opening. Om dit te symboliseren wordt er een grote fysieke aftelklok geplaatst in het centrum van Almere op de Esplanade. En jij kunt meehelpen met aftellen!

We nodigen jullie allemaal uit om een dag te claimen en jouw aftelmoment te pakken! Jij mag die dag om 10.00 uur ’s morgens de klok zelf komen verzetten en jouw speciale moment pakken. Dus ben je een bedrijf, vereniging of inwoner van Almere of heb je een directe link met Floriade, meld je dan aan.

Wil jij jouw bedrijf, vereniging of iemand anders in het zonnetje zetten? Of vind jij het gewoon tof om deze mega klok te verzetten? Claim dan hier jouw dag!

''Voorbeeld: is jouw bedrijf sinds ’86 in Almere gevestigd? Dan is dag 86 voor jou!''

Growing Green Cities
Floriade heeft als  thema ‘Growing Green Cities’. Onder dit thema presenteert Floriade oplossingen die nodig zijn om steden groener, gezonder en leuker te maken. Tijdens de Expo inspireren we je om groener en gezonder te leven. Dit doen we aan de hand van vier subthema’s. Geef bij aanmelding aan welk subthema het best bij jou past.

  • Greening the City: meer groenvoorziening
  • Feeding the City: betere voedselvoorziening
  • Healthying the City: bewuster leven
  • Energising the City: slimmere energievoorziening

“Voorbeeld: viert jouw badmintonvereniging haar 34 jarig bestaan? Claim dan dag 34!''

Deelname is gebonden aan de volgende voorwaarden:

  • Er mogen maximaal 4 personen per dag de klok verzetten!
  • Er mag gedurende de extra maatregelen geen publiek aanwezig zijn maar het verzetten wordt met livestream vastgelegd.
  • Floriade Expo 2022 en Almere City Marketing beoordelen jouw deelname. Je hoort binnen enkele dagen of jouw deelname is gehonoreerd. We doen er alles aan om een mooi moment te kiezen waarop jullie mee kunnen doen aan het aftellen tot Floriade!
  • Er mogen geen entreegelden geheven worden door de deelnemers aan de klok.
  • Er is geen stroom of microfoon aanwezig. Het is toegestaan zelf draagbare uitversterking mee te nemen. Maximale blootstelling aan geluid is 70 dB(A).
  • Bij het versturen van dit deelnameformulier ga je akkoord met de inschrijving op de Floriade nieuwsbrief. Daarmee ontvang je circa 1 keer per maand alle Floriade-nieuwtjes in je inbox!

Connect met Floriade en Almere
#CountdownToFloriade #FloriadeExpo2022 #Almere #Floriade #GrowingGreenCities

Disclaimer: Personen of organisaties met een te commerciële, politieke of religieuze insteek worden uitgesloten van deelname aan het verzetten van de ‘100-dagen- tot-de-Floriade-aftelklok’.

Let op! Geen emoticons of andere speciale tekens in het formulier verwerken

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!