Het strand aan de oevers van het Weerwater, onderdeel van de vergroening van de Esplanade, biedt een ultiem strandgevoel voor Almeerders en bezoekers. Geniet van een dag vol ontspanning en sportieve activiteiten, zowel op het land als op het water. Op deze pagina vind je alles over evenementen en activiteiten bij het stadstrand. Ontdek wat er te doen is en plan je bezoek!

Aankomende Evenementen

Dagje naar het Stadsstrand

Ontspannen

Waterfun

Beachvolleybal

Sloep huren

Sloep huren

Een hapje eten of drinken

Strand22

Bij het stadstrand kun je ook terecht voor heerlijke hapjes en drankjes bij Strand22. Op het menu staat voor ieder wat wils. Er kan gekozen worden uit heerlijke broodjes en sandwiches, ‘echte’ en vegahamburgers, salades, pokébowls, verschillende koude en warme voorgerechten of kleine bijgerechten en een uitgebreid menu van hoofdgerechten met vis, vlees of vegetarische opties en lekkere toetjes. Daarbij kan worden genoten van uiteenlopende wijnen, biersoorten, bekende maar ook onbekende cocktails en mocktails en uiteraard andere non-alcoholische opties en frisdranken.

Reserveren

Bereikbaarheid

Het stadstrand is uitstekend bereikbaar. Het ligt aan de Esplanade, waar je gemakkelijk met de fiets naartoe kunt komen. Voor degenen die met de auto komen, is parkeren mogelijk in de naastgelegen Hospitaalgarage.

Google Maps
Esplanade

Dichtbij het stadsstrand

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!