Cultureel festival
Tip

Diwali Festival

Op zaterdag 19 oktober oktober wordt Diwali op de Esplanade gevierd met bollywood muziek/dans optredens, kunstenaars, expositie, modeshow en eindshow met vuurwerk ook wel Pyro Musical genoemd.  

Een pyromusical geeft een extra dimensie aan vuurwerk. In een pyromusical wordt de vuurwerkshow geprogrammeerd op muziek, die precies synchroon loopt met de vuurwerkeffecten. Deze combinatie van muziek en vuurwerk is de specialiteit van Diwali Festival. De impact op het publiek is enorm!

In samenwerking met onze vuurwerkproducenten werken we aan duurzaam, milieuvriendelijk vuurwerk en special effects. Hiervoor gebruikt Diwali een nieuwe productiemethode die alle zware metalen vervangt door milieuvriendelijke grondstoffen. Zonder kwaliteitsverlies in kleur of geluid! Zo kan Diwali ruimschoots voldoen aan de normen op het gebied van CO2 en emissie. Bovendien heeft Diwali plastic vervangen door recyclebaar karton. Doordat de organisatie zorgvuldig opruimt en onze de restanten recycled, is er vrijwel geen restafval na de vuurwerkshows.

Wanneer

  • Zaterdag 19 oktober 2024 13.00 - 21.00 uur

Locatie

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!