Bekijk hieronder de eerst aangekondigde Black Friday acties van Almere Centrum!

Op vrijdag 25 november is het Black Friday: de dag die internationaal bekend staat om het winkelen met geweldige kortingen. Om optimaal te profiteren van Black Friday moet je in Almere Centrum zijn! Bij een aantal winkels kan je namelijk al vanaf maandag de 21ste terecht voor flinke aanbiedingen! De winkels zijn open t/m 21:00 uur!

Wil jij het complete overzicht van Black Friday acties als download op jouw telefoon? Klik dan op deze link!

Green Friday

Op vrijdag 25 november is het naast Black Friday óók Green Friday! De dag waarop je verantwoord kan shoppen en genieten in Almere Centrum! Onderdeel van Green Friday is de kledingruilbeurs! Vanaf 18 november kan bij Second Aesthetics en Moon & Roos gebruikte kleding worden ingeleverd in ruil voor een voucher. Daarmee kan op alle drie de dagen van het Black Fridayweekend een ander vintage kledingstuk worden uitgezocht.

Lees meer!

Enjoy Almere shopping bag!

In het Black Friday weekend kunnen Klantenkaarthouders de sier maken met een katoenen shopping bag met leuke afbeeldingen van hun favoriete shopbestemming Almere Centrum. Op vertoon van hun klantenkaart kunnen ze bij VVV Almere hun gratis tas komen halen, zolang de voorraad strekt (op = op)

BLACK FRIDAY KORTINGEN

LET OP: check de eigen websites van de winkels voor alle actuele Black Friday acties en openingstijden. Wij doen ons best de pagina zo up to date mogelijk te houden. Alle op deze pagina genoemde prijzen en kortingen zijn onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!