LET OP: ALMERE FLOATS IS GEANNULEERD! WEGENS SLECHTE WEERSVOORSPELLINGEN GAAT ALMERE FLOATS NIET DOOR.

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is dit weekend welkom op het stadsstrand aan de Esplanade en het Weerwater. Doe mee aan de leukste wateractiviteiten zoals kanoën, zeilen en suppen. Volg een clinic en ga daarna lekker zelf het water op!

Op zaterdag hebben we DiE 1NE DJ die voor gezellige beachmuziek zorgt, terwijl de kinderen zandkastelen kunnen bouwen of je lekker ligt te chillen op het strand. Op zondag is er een spetterend muziekfeest van AllyBlijftDrijven op het water met DJ en bootjes.

Let op! Voor de activiteiten op het water is een zwemdiploma verplicht. Deelname aan de activiteiten is gratis en geheel op eigen risico.

Win een zomers strandpakket

Om al dit waterpret te vieren maak je kans op een heerlijk strandpakket. Meedoen is simpel: vul het formulier in en geef aan wat jouw favoriete wateractiviteit deze zomer is! Waar wacht je nog op? 

Doe mee »

Waterfun

Beleef giga-veel waterfun met radarbootjes, aquarollers, groene bootjes Vloot, vlotten bouwen, een waterglijbaan (28m lang!) en springkussen.

Almere Floats 2023

Clinics Haddock Watersport

Maak kennis met zeilen en windsurfen tijdens Almere Floats en doe mee met een van de clinics van Haddock Watersport. Op de kant wordt kort de theorie uitgelegd en kan je even oefenen op de simulator. Vervolgens ga je het water op waar je wordt begeleid door instructeurs vanuit de motorboot.

Windsurfen Almere Floats

Outdoorpark SEC Almere

Hoe cool is dit! Bouw je eigen vlot om (onder begeleiding) het water mee op te gaan. Of leer met een begeleider kanoën. 

Kanoën Almere Floats

Roeien

Altijd al eens willen uitproberen hoe je moet roeien? Dit is je kans met Roeivereniging Pampus!

Roeien Almere Floats

Suppen met Talent in Opleiding

Suppen is één van de populairste watersporten op dit moment. Maak gratis gebruik van één van de SUPS om ook op het water Almere Floats te beleven. De buurtsportcoaches van Talent in Opleiding helpen je het water op en zullen je voorzien van tips over je houding en techniek.

Suppen Almere Floats

Duikinstructie

Altijd al benieuwd geweest naar de onderwaterwereld? Duikvereniging Narwal informeert je over jouw nieuwe hobby... duiken!

Duikinstructie Almere Floats

AllyBlijftDrijven

Kom met je boot naar de pier bij de Esplanade en vier feest vanaf je boot op de feestmuziek vanaf de DJ boot van AllyBlijftDrijven. Ondertussen kan je een pizza bestellen die varend naar je toe komt. Hoeveel zomer-water-fun wil je hebben?

Ally blijft drijven

Aftermovie 2022 - Kom alvast in de stemming!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!