Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater tijdens het weekend van 20 en 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ook op de Esplanade zijn er beide dagen superleuke activiteiten en clinics te beleven. Als toevoeging op zondag 21 juli is er Ally Blijft Drijven, met een DJ op het water. Dus kom met of zonder boot en laten we er een feestje van maken!

Let op! Voor de activiteiten op het water is een zwemdiploma verplicht. Deelname aan de activiteiten is gratis en geheel op eigen risico.

20 juli - Vertier op de Esplanade en het Weerwater

DJ van EASY FM

Kom op zaterdag 20 juli naar Almere Floats en geniet van de heerlijke beats van een DJ van Easy FM! Dans mee op de lekkerste tunes en mis deze gezellige dag niet. Beleef samen met ons een fantastische tijd tijdens Almere Floats!

Suppen

Op zaterdag kun je genieten van een SUP-ervaring verzorgd door Talent in Opleiding! Laat je begeleiden door enthousiaste en getalenteerde instructeurs terwijl je het water op gaat en Almere vanaf je paddleboard verkent.

Suppen Almere Floats

Gratis rondvaart

Ontdek Almere vanaf het water met ons! Stap aan boord voor een gratis rondvaart over het Weerwater, compleet met een ervaren gids die je meeneemt door de geschiedenis en cultuur van de stad. Mis dit avontuur niet! VOL = VOL.

20 & 21 juli - Volop waterplezier!

Waterfun

Beleef giga-veel waterfun met radarbootjes, aquarollers, kanoën en suppen op het Weerwater.

Almere Floats 2023

Waterglijbaan

Op de Esplanade staat een enorme waterglijbaan van maar liefst 27 meter lang! Laat de zomerpret maar beginnen, met gegarandeerd verfrissend waterplezier op deze reuze glijbaan. Naast de glijbaan staat ook een fantastisch springkussen te wachten!

Duikinstructie

Altijd al benieuwd geweest naar de onderwaterwereld? Duikvereniging Narwal informeert je over jouw nieuwe hobby... duiken!

Duikinstructie Almere Floats

Zeilen

Tijdens Almere Floats kun je met de bootjes van Haddock Watersport zeilen en het wateravontuur zelf ervaren! Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, de zeilboten zijn perfect voor kinderen en beginners. Onder begeleiding van ervaren instructeurs van Haddock leer je de basis van het zeilen.

Surfclinics

Ben je klaar om de golven te trotseren? Tijdens Almere Floats kun je deelnemen aan spannende surfclinics van Haddock Watersport en de kunst van het surfen leren! Naast surfen kun je ook zelf het water op in een fluisterbootje.

Knutselworkshops

Laat je creativiteit de vrije loop en bouw samen met ons aan onvergetelijke herinneringen tijdens Almere Floats! Naast het avontuur op het water bieden we ook knutselworkshops en zandkastelenbouwen aan, perfect voor het hele gezin.

Gezelligheid op de Esplanade

Beleef de zomer op zijn best met onze salsa dansworkshop, gepresenteerd door U Can Dance van 14.30 tot 15.15 uur. Leer de basispassen en draaien terwijl Easy FM zorgt voor de perfecte zomerse deuntjes.

21 juli - Feest jij mee?

AllyBlijftDrijven

Kom met je boot naar de pier bij de Esplanade en vier feest vanaf je boot op de feestmuziek vanaf de DJ boot van AllyBlijftDrijven. Hoeveel zomer-water-fun wil je hebben?

Ally blijft drijven

Aftermovie 2022 - Kom alvast in de stemming!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!