Poppodium de Meester verzorgt iedere avond live muziek op het prachtige bostheater op Utopia. Ze maakten speciaal voor ALLUMINOUS een programma met lokale muzikale helden. Rondom het theater staan foodtrucks opgesteld die zorgen voor een hapje en drankje. Kortom een hoop gezelligheid! 

ALLUMINOUS Festival line up

Vrijdag 20 oktober

19.30 uur Wim Budding
20.30 uur MAR.
21.30 uur Christie Middel

Zaterdag 21 oktober

19.30 uur Resonance
20.30 uur Björk Lommers
21.30 uur Kirsten Salomons

Zondag 22 oktober

19.30 uur Shalimar
20.30 uur Fire Proof

Maandag 23 oktober

19.30 uur Buttoned
20.30 uur Björk Lommers

Dinsdag 24 oktober

19.30 uur Mars
20.30 uur Lorena + The Tide

Woensdag 25 oktober

19.30 uur Fire Proof
20.30 uur Wim Budding

Donderdag 26 oktober

19.30 uur Christie Middel
20.30 uur Mars

Vrijdag 27 oktober

19.30 uur Alkaline
20.30 uur Gitta de Ridder
21.30 uur Kirsten Salomons

Zaterdag 28 oktober

19.30 uur Alkaline
20.30 uur Buttoned
21.30 uur Resonance

Zondag 29 oktober

19.30 uur Lorena + The Tide
20.30 uur MAR.

 

Artiesten - Kom meer te weten over...

Resonance

Zaterdag 21 oktober - 19.30 uur
Zaterdag 28 oktober - 21.30 uur

Resonance is een vierkoppige alternatieve-rock band uit Almere geformeerd in 2018.
De vier leden bestaan uit lead-vocalist Daniel de Zwart, Lead-gitarist Ricardo Maldonado Sevilla, bassist Jip de Vries en drummer Sam Deckers. 

Hun veelzijdige muziek neemt invloeden uit onder andere Jeff Buckley, Radiohead en Nothing but Thieves. Van gierende gitaren tot melancholische ballads weet deze band het publiek mee te slepen in een fantastische show vol met energie en muzikaliteit.

Björk Lommers

Zaterdag 21 oktober - 20.30 uur
Maandag 23 oktober - 20.30 uur

Björk Lommers is bekend om haar eigenzinnige en meeslepende melodieën. Ze creëert soulvolle popmuziek die recht uit het hart komt, met een intuïtief songwritingproces. Haar karakteristieke hese, soulvolle stem en aangrijpende teksten geven elk nummer diepte en betekenis, waardoor ze nummers omtovert tot meeslepende ervaringen. Haar liveoptredens zijn even indrukwekkend als ontroerend, waarbij ze het publiek meeneemt naar een andere wereld. Björk Lommers is een artiest die je niet mag missen.

Lorena + The Tide

Dinsdag 24 oktober - 20.30 uur
Zondag 29 oktober - 19.30 uur

Lorena + The Tide is een vierkoppige indie pop/rock band. De band maakt radiovriendelijke muziek met een alternatief randje en wordt beïnvloed door artiesten als Twenty Øne Pilots, Red Hot Chili Peppers en Taylor Swift. Na het uitbrengen van haar debuutalbum "Open Sea" vorig jaar, kwam de band deze zomer met de zonnige "Surfer Mixtape" en tourde ze door Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Shalimar

Zondag 22 oktober - 19.30 uur

Shalimar is een negentienjarige artiest met een diepe liefde voor muziek. Van jongs af aan toonde ze interesse in zingen en later voegde ze daar ook piano spelen aan toe. Haar reis begon ooit op de theaterschool in Almere, maar al snel ontdekte ze dat haar passie volledig bij de muziek lag.

In haar vrije tijd geniet Shalimar van het luisteren naar metal en bezoekt ze regelmatig concerten. Toch is haar eigen muzikale voorkeur popmuziek, waarin ze haar gevoel en emoties op een krachtige manier kan uiten.

Gitta de Ridder

Vrijdag 27 oktober - 20.30 uur

Gitta de Ridder is een muzikale ontdekkingsreiziger met een speelse geest. Haar muziek, geworteld in moderne en traditionele folkinvloeden, betovert met catchy pophooks die blijven hangen. Haar nummers zijn als verborgen schatten, vol diepgang maar toch licht en authentiek. Laat je verrassen door haar unieke geluid!

Christie Middel

Vrijdag 20 oktober - 21.30 uur
Donderdag 26 oktober - 19.30 uur

Christie Middel is een getalenteerde zangeres uit Almere, bekend om haar warme stemgeluid en unieke mix van jazz- en country-invloeden. Haar optredens ademen nieuw leven in bekende en minder bekende nummers, en ze weet het publiek moeiteloos te betoveren. Na haar deelname aan het zesde seizoen van The Voice, waar ze werd gecoacht door Miss Montreal, heeft ze haar eigen muzikale identiteit ontwikkeld. Een hoogtepunt van haar shows zijn de zelf gecomponeerde melancholische pianoballads, die haar veelzijdigheid als artiest benadrukken en de luisteraar recht in het hart raken.

Wim Budding

Vrijdag 20 oktober - 19.30 uur
Woensdag 25 oktober - 20.30 uur

Veel mensen zullen Wim kennen als frontman van de 'classic albumavonden' in De Meester, waar live albums werden uitgevoerd van o.a. Fleetwood Mac, Rolling Stones en Eric Clapton. Daarnaast is Wim leadzanger en -gitarist van de Budding Blues Band. Tijdens het Alluminous speelt Wim solo met zijn gitaar en zingt hij niet alleen bekende nummers variërend Van Soul tot Blues en Country tot Rock, maar komen ook eigen composities aan bod!

Fire Proof

Zondag 22 oktober - 20.30 uur
Woensdag 25 oktober - 19.30 uur

De boyband die geen boyband is, dát is Fire Proof. Met aanstekelijke rock en een mooie laag pop, zorgen deze 4 jonge mannen voor een avond vol bewegende voetjes, plezier en interactie, allemaal met een stoer randje

Kirsten Salomons

Zaterdag 21 oktober - 21.30 uur
Vrijdag 27 oktober - 21.30 uur

Kirsten Salomons is een 19 jarige muzikant uit Emmeloord. In 2020 begon ze met de opleiding tot muzikant in Zwolle. Op de opleiding heeft Kirsten in veel bands gespeeld en daarmee heeft ze veel podiumervaring opgedaan. In haar nummers komen onderwerpen zoals verlies en onbegrip naar de wereld en haarzelf aan bod. Kirsten creëert een duistere en mysterieuze atmosfeer op het podium.

Alkaline

Vrijdag 27 oktober - 19.30 uur
Zaterdag 28 oktober - 19.30 uur

Alkaline is een alternatieve punkrock band uit Almere. Luide drums, distorted gitaren en een funky bassline. Met twee vocalisten en een diverse smaak in muziek laat Alkaline vele kanten van zichzelf zien. Hemran Sabity op de gitaar en zang, Anne Lissabeth op de gitaar en zang, Luc Rondini op de bass gitaar en Younes Sekkat op de drums. Speciaal voor ALLUNIMOUS laten zij een zachte akoestische kant van zichzelf zien. 

MARS

Dinsdag 24 oktober - 19.30 uur
Donderdag 26 oktober - 20.30 uur

Als een kleuter in de zandbak kliederen – niet met zand, maar met woorden. Dat doet singer-songwriter en leadvocalist van MARS Marijn Zwart het liefst. Daarom laat Marijn haar band Mars zo af en toe in de steek om in haar eentje rauwe, openhartige, akoestische liedjes te zingen. Geen Nielson, geen Bløf, geen Eefje de Visser, ze zweeft er zo’n beetje tussenin. Marijn vertelt haar verhaal en hoopt dat je wilt luisteren!

MAR.

Vrijdag 20 en 29 oktober - 20.30 uur

Op het eerste gezicht maakt MAR. vrolijke Nederlandstalige popsongs met ‘catchy’ refreintjes, maar wie goed naar de teksten luistert ontdekt het melancholische en bitterzoete randje. Gewapend met een flinke dosis levenservaring is MAR. niet bang om gevoelige onderwerpen aan te snijden over herkenbare thema’s op het gebied van liefde, angst, loslaten en persoonlijke groei. Toch weet ze deze, mede dankzij een goede dosis Amsterdamse nuchterheid en charme, altijd op een bijzonder positieve manier te brengen. En met haar heldere stem en sterke muzikale ondersteuning, weet MAR. bij zowel jong als oud de juiste snaren te raken

Buttoned

Maandag 23 oktober - 19.30 uur
Zaterdag 28 oktober - 20.30 uur

Buttoned is een Almeerse singer-songwriter met een grenzeloze passie voor muziek. Zijn nummers worden gekenmerkt door diepgaande teksten en melodieus gitaarspel, waarmee hij een diepe indruk achterlaat in de muziekwereld. Met eerlijke en emotionele liedjes blijft Buttoned zijn publiek betoveren en groeit hij gestaag in de muziekindustrie. Een opkomende artiest om in de gaten te houden.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!