Luid het terrassenseizoen met ons in! Op zaterdag 29 en zondag 30 april bruisen de terrassen in Almere Centrum van gezelligheid met heerlijke drankjes, lekkere hapjes en goede muziek. Dit weekend zijn de terrassen in het centrum de place to be voor een lekker koud biertje of een heerlijke cocktail. Terwijl je geniet van een goede lunch of overvolle borrelplank op de Grote Markt, het Restaurantplein Belfort of Stationsplein, zijn er diverse toffe optredens.

Op zaterdag en zondag laten ook verschillende Almeerse gezelschappen van zich horen op de Diagonaal voor de Hema. 

Kom gezellig langs

Platenmarkt

29 april | 12.00 - 17.00 | Schutterstraat

Alle platenliefhebbers verzamelen! Op zaterdag 29 april is er een heuse platenmarkt in de Schutterstraat. Kom langs om lekker te snuffelen in de platenbakken en wie weet kom jij je favo lp tegen! Nadat je jouw favoriete platen hebt gevonden, is het tijd om heerlijk te genieten op het terras. Geniet van een lekker koud drankje op één van de pleinen!

Platenmarkt - opening terrassenseizoen

Belfort

29 en 30 april | 13.00 - 17.00 uur | Restaurantplein Belfort

Op beide dagen is het heerlijk toeven op één van de terrassen op Restaurantplein Belfort. Op zaterdag worden de beste platen gedraaid. Op zondag klinkt er vrolijke rock&roll muziek op het plein.

Belfort - opening terrassenseizoen

Grote Markt

29 en 30 april | 13.00 - 18.00 uur | Grote Markt

Ook op de Grote Markt geniet je onder het genot van een hapje en drankje van de beste bands. Van country en pop tot soul en jazz. Kom langs en ervaar het zelf! 

Start terrassenseizoen - Grote markt

Stationsplein

29 en 30 april | 13.00 - 17.00 uur | Stationsplein

Vergeet tijdens dit weekend het Stationsplein niet! Compleet vernieuwd en reuze gezellig. Op zaterdag en zondag zijn ook hier diverse optredens. 

Opening Terrassenseizoen - Stationsplein

De Nieuwe Bibliotheek

Bij de bibliotheek in Almere Centrum geniet je dit weekend op het terras in de binnentuin van een pop up optreden van Black Pencil. Zien we je dan?

Black Pencil - De Nieuwe Bibliotheek

Kom alvast in de stemming

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!