Op 23 en 24 september is er ontzettend veel te doen tijdens het UITfestival in Almere Centrum. Het is de start van het culturele seizoen. Deze twee dagen staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, fotografie, film en meer! 

Onderdeel van het UITfestival is de Fantasy Parade. Prinsessen, piraten, muzikanten, monsters en magische wezens... Een bonte parade van prachtig verklede mensen volgt een lange route door Almere Centrum. Loop je mee? Dat kan! Meld je aan via het aanmeldformulier

 

Zaterdag

Op zaterdag 23 september start het UITfestival in Almere Centrum! Op deze dag zijn er verschillende leuke activiteiten te doen door heel het centrum van 12.00 - 17.00 uur. Ook zijn er op verschillende locaties "specials". Elk plein heeft haar eigen thema en valt er genoeg te zien en te beleven. En wist je dat op de Esplanade het Uitfestival tot 22.00 uur loopt? Kortom een hele dag vol gezelligheid voor jong en oud. 

Bekijk het programma »

Zondag

We sluiten op zondag 24 september het UITfestival in Almere Centrum feestelijk af. Op verschillende pleinen is er van alles te doen. Van muziek- en dansopdtredens tot een hele kidsplein vol leuke activieiten.

 

Bekijk het programma »

Stadsdelen - Kom je ook naar het UITfestival in Almere Buiten en Almere Haven?

UITfestival Haven

Het culturele seizoen is begonnen en dat gaan wij groots vieren! In drie stadsdelen voorzien we cultuurliefhebbers van een mooi en gevarieerd programma en presenteren we het Almeerse kunst- en cultuuraanbod van het komende jaar. Bekijk hier het programma van Almere Haven hier!

Bekijk het programma »

UITfestival Buiten »

In Almere Buiten wordt het UITfestival feestelijk afgesloten. Met veel muziek, dans, kunst en nog veel meer. Bekijk het programma hier!

Bekijk het programma »

Aftermovie - Kom alvast in de stemming!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!