Op zaterdag 23 september start het UITfestival in Almere Centrum! Op deze dag zijn er verschillende leuke activiteiten te doen door heel centrum van 12.00 - 17.00 uur. Ook zijn er op verschillende locaties "specials". Elk plein heeft haar eigen thema en valt er genoeg te zien en te beleven. 

Timetable

Nog meer gezelligheid

Er vindt een inspirerende spirituele markt plaats tussen 12.00 en 17.00 uur bij de Zadelmarktstraat. Aan de Hospitaaldreef worden diverse Graffiti workshops georganiseerd van 10.00 - 16.30 uur en kom ook gezellig naar de opening van de Graffiti Wall van 13.00 -15.00 uur. Ten slotte begint om 12.00 uur ook de betoverende Fantasyparade bij het Stationsplein, die door het centrum zal trekken. Wil je meelopen in een fraai kostuum? Meld je aan! Mis deze bijzondere gebeurtenissen niet!

Fantasy parade in Almere Centrum tijdens het uitfestival

MEER UITFESTIVAL

Zondag

Dit hele weekend is het UITfestival in Almere Centrum. Naast deze zaterdag is er ook op zondag een mooi en gevarieerd programma voor kunst- en cultuurliefhebbers!

Meer UITfestival »
Almere Centrum Floriade programma

Uitfestival Haven

Volgend weekend gaat het UITfestival gewoon door. Op zaterdag 30 september is Almere Haven the place to be.

Bekijk het programma »

Uitfestival Buiten

We sluiten het uitfestival feestelijk af in Almere Buiten met een brede programmering aan muziek, dans, kunst en nog veel meer!

Bekijk het programma »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!