We sluiten op zondag 24 september het UITfestival in Almere Centrum feestelijk af. Op verschillende pleinen is er van alles te doen. Van muziek- en dansopdtredens tot een hele kidsplein vol leuke activieiten. Kortom een hele dag vol gezelligheid voor jong en oud. 

 

 

Timetable

Timetable

Hasbro Spelen

Kids, opgelet! Kom naar de Hasbro Spelen op zondag 24 september en beleef samen een dag vol plezier. Laat je schminken als jouw favoriete My Little Pony karakter, speel een levensgroot potje Twister of Jenga, ga op de foto met Peppa Pig en nog veel meer! 
 
De Hasbro Spelen is de ideale gelegenheid om samen plezier te maken en vindt plaats op het Stadhuisplein. Of je nu fan bent van Peppa Pig, My Little Pony, Transformers of Nerf, er is voor iedereen iets te doen. 

De Hasbro Spelen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

Bekijk het programma

Kunstmarkt + fotobooth

12.00 - 17.00 uur

Kunstpaviljoen M. heet je van harte welkom op zondag 24 september voor een gezellige en creatieve ervaring! We nodigen je uit om deel te nemen aan de kinderworkshop, waarbij Almeerse kinderen linten kunnen maken met hun wensen erop . Na afloop worden deze kleurrijke linten met liefde aan de reling van het Kunstpaviljoen gehangen. 

Maar dat is nog niet alles! Voor jong en oud hebben we een fantastische verrassing in petto: een leuke fotobooth die je niet wilt missen! Hier kun je de kunst van het plezier beleven en gekke momenten vastleggen, zodat je na afloop een blijvende herinnering hebt aan deze onvergetelijke dag. De fotobooth is een meesterwerk van de getalenteerde Erik Fakkeldij in samenwerking met SayKaas. 

Stadsdelen - Kom je ook volgend weekend naar het Uitfestival in Buiten en Haven?

Uitfestival Haven »

Volgend weekend gaat het UITfestival gewoon door. Op zaterdag 30 september is Almere Haven the place to be.

Bekijk het programma »

Uitfestival Buiten

We sluiten het UITfestival feestelijk af in Almere Buiten met een brede programmering aan muziek, dans, kunst en nog veel meer!

Bekijk het programma »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!