Vanaf 1 december is het extra gezellig winkelen in Almere Centrum, perfect voor een dagje kerstshoppen! De straten worden verlicht met feestelijke decoraties, en je kunt zelfs leuke foto's maken bij lichtgevende selfiespots. Of je nu op zoek bent naar het ideale kerstcadeau of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer, Almere Centrum heeft het allemaal. 

Laat je verrassen door de diverse winkels en boetieks voor je kerstinkopen in Almere. Of je nu op zoek bent naar trendy kleding of unieke cadeautjes, hier vind je alles om je feestdagen extra speciaal te maken. Waar wacht je nog op? Plan nu jouw ultieme dagje feestshoppen in Almere.

Bekijk hieronder wat er allemaal te beleven is en kom Feestshoppen in Almere!

Kerstplein Forum

Van 9 tot en met 31 december is het Forum dé plek voor een warme kerstsfeer. Hier vind je een wensboom, een carrousel en zelfs een bungeejump attractie. Om de attracties te gebruiken, heb je een muntje nodig.

Spaar één kassabon in Almere Centrum tussen 18 november en 31 december en ruil deze in voor een muntje bij de chocomelkchalet. Kom genieten van de kerstsfeer!

Meer over het Kerstplein »

Huisregels Kerstplein

De huisregels zijn opgesteld om het bezoek naar het Kerstplein in Almere Centrum aangenaam en gezellig te maken voor iedereen. We verzoeken je vriendelijk om je aan deze regels te houden.

Bekijk de huisregels

Lichtgevende selfiespots!

23 november 2023 t/m 2 januari 2024 staan er grote, prachtig verlichte figuren, op verschillende plekken in Almere Centrum.
 

Ontdek de locaties »

Activiteiten

Zang, dans, muziek en straattheater in kerstsferen. 
De weekenden van 16 & 17 en 23 & 24 december is het extra feest in Almere Centrum. Er zijn optredens met muziek, dans en zang. Diverse straatartiesten maken het extra gezellig! 

Programma »

Gratis inpakservice

Het is weer de tijd van het jaar! Doe je kerstinkopen in Almere Centrum en laat je cadeautjes gratis inpakken bij de inpakservice aan De Diagonaal 40 (naast KPN). De inpakservice is open van 16 tot en met 24 december, en de openingstijden zijn gelijk aan die van de winkels!

 

Winkels extra lang open

Reguliere koopavonden in december:
Donderdag 7 december 
Donderdag 14 december
Donderdag 21 december
Vrijdag 22 december extra koopavond! 
Winkels openen zondag 24 december eerder, namelijk 10:00
Donderdag 28 december

Feestkalender

Vanaf 1 tot en met 24 december maak je elke dag kans op te gekke prijzen! Van parfum, dinerbonnen tot een sneaker candle. Ben jij benieuwd naar de prijzen? Doe mee en maak kans!

Naar de kalender »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!