Vanaf 1 december is het extra gezellig winkelen in Almere Centrum. De straten zijn verlicht met kerstversiering en je kunt op de foto met verschillende lichtgevende selfiespots. Bekijk hieronder wat er allemaal te beleven is!

Feestelijke shopdagen!

Kom tijdens het feestshoppen helemaal in de juiste mood. Door het hele centrum zijn er optredens van bijvoorbeeld Brassband Almere, Draaiorgeltje Pineutje en de Notenkrakers. Ontmoet Kerstduo Unique, de Kerstelf met haar rendier en de Kerstman met zijn elfjes. Koren als Poldertranen, Outside en Vocal Motion zingen hun mooiste kerstrepertoire en diverse dansscholen dansen op de grootste kersthits.

Winkels extra lang open

Op alle donderdagavonden is het koopavond in Almere Centrum. Op vrijdagavond 23 december is er een extra koopavond tot 21.00 uur. Op al deze avonden kun je tot 21.00 uur terecht voor al je inkopen voor de feestdagen.

Ally on ice

Tot en met 8 januari staat er een overdekte schaatsbaan op het Forum. Voor € 2,50 per uur kun jij je schaatsskills bijspijkeren. Shoppers krijgen in deelnemende winkels een voucher voor gratis toegang tot de schaatsbaan. Ook op vertoon van je Almere Centrum Klantenkaart (gratis verkrijgbaar bij VVV Almere aan De Diagonaal 199) is de toegang gratis! Ruil op Forum 7 je schoenen in voor schaatsen en geniet van winterse sferen in de binnenstad.

Meer over de ijsbaan »

Gratis inpakservice

Een te lange rij voor het inpakken van jouw cadeautjes in de winkel? Of ben je zelf niet zo handig? Laat jouw cadeautjes voor de feestdagen gratis inpakken van 17 t/m 24 december. Kom naar de Citadel 91 en laat jouw geschenken omtoveren tot prachtige give-aways.

Selfiespots!

Op zoek naar originele selfiespots in feestsfeer? Tot eind december staan er spraakmakende en prachtige verlichte figuren in de stad. Daar moet je mee op de foto! Samen met je beste vrienden, familie of geliefde. Ontdek ze allemaal!

  • Forum en Citadel – Gouden Glitterkerstboom
  • Stationsplein – Zittende kerstman en Ally de Aap
  • Stationsstraat - De Naaldhak
  • Belfort – Kerstkok
  • Grote Markt – Skiënde IJsbeer
  • De Diagonaal - Doorloop kerstboom
  • In het NS station – Mega Feestcadeau
Naar de Selfiespot route »

Feestkalender

Vanaf 1 tot en met 24 december maak je elke dag kans op een prijs! Wil je elke dag een notificatie krijgen zodra er een nieuwe winactie begonnen is? Meld je dan aan voor de feestkalender remindermail!

Naar de kalender »

Almere Centrum Klantenkaart

Vraag nu jouw Klantenkaart aan en profiteer van de volgende voordelen:
✔ VIP privileges zoals een gratis ticket voor de ijsbaan
✔ Exclusieve kortingen en aanbiedingen van winkels en horeca
✔ Recht om mee te doen aan winacties

Vraag jouw klantenkaart aan »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!