Feestshoppen in Almere Centrum

Momenteel zijn alleen de essentiële winkels in Almere Centrum geopend. Lees hier verder om te zien wat de essentiële winkels zijn. 

Vanaf zondag 6 december is het extra gezellig winkelen in Almere Centrum. De straten zijn verlicht met kerstversiering en je kunt op de foto met verschillende lichtgevende selfiespots. De winkels zijn dit jaar volgens de normale winkeltijden geopend.

Ook dit jaar kun je je cadeautjes weer vrolijk in laten pakken bij de gratis inpakservice op twee verschillende locaties. De deuren zijn geopend van woensdag 16 december t/m donderdag 24 december, tijdens winkelopeningstijden, aan de Schutterstraat 7 en Stationsstraat 11. Zo kun jij je cadeautjes mooi in laten pakken en worden de rijen in de winkels minder druk. 

Kans maken op een extra mooi kerstcadeau dit jaar? Doe dan je inkopen zoveel mogelijk op rustige momenten en neem deel aan de daluren winactie. Door te shoppen op rustige tijden, help jij om piekdrukte te mijden. En maak je ook nog kans op shoptegoed van winkels uit Almere Centrum.

Openingstijden

Onze winkels zijn dit jaar volgens de normale winkel openingstijden geopend. Zo proberen we zoveelmogelijk de drukte te mijden. Dit is van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels zullen tot maximaal 20.00 uur geopend zijn. Zeker zijn van de openingstijden van jouw favoriete winkel? Bekijk dan de winkelopeningstijden op hun eigen website. 

  • 24 december 10.00 - 17.00
  • 25 december Gesloten
  • 26 december (Verschillende winkels geopend)
  • 31 december 10.00 - 17.00
  • 1   januari      Gesloten
Bekijk de openingstijden

Gratis inpakservice

Laat jouw cadeautjes tijdens de feestdagen gratis inpakken. Een te lange rij voor het inpakken van jouw cadeautjes in de winkel, of ben je zelf niet zo handig? Help drukte te voorkomen in de winkel en bezoek de gratis inpakservice aan de Schutterstraat 7 of de Stationsstraat 11. Hier zijn de deuren van 16 t/m 24 december tijdens winkelopeningstijden geopend om jouw cadeautjes prachtig in te pakken.

Plan een bezoek!
Win toffe prijzen met de Feestkalender

Win toffe prijzen met de Feestkalender

Almere Centrum Feestkalender

© Almere Centrum
18 t/m 24 dec - Santa's Photo Forest

18 t/m 24 dec - Santa's Photo Forest

Santa's photo forest 2020 (s)elfie bij lichtgevende boom in Almere Centrum

© opgemerkt
22 & 23 dec - Kerstdiner inkopen doen op de markt

22 & 23 dec - Kerstdiner inkopen doen op de markt

Op de foto met de Selfiespots!

2019 was een groot succes - Dit jaar doen we het wat rustiger aan