Het programma voor Koningsdag in 2023 is nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten voor de optredens, vrijmarkten en andere activiteiten.

Programma 2022

Op de Grote Markt start de Koningsnacht op dinsdagavond met KingsNightDance@GroteMarkt. Op woensdag wordt de Grote Markt omgedoopt tot KingsdayLive@GroteMarkt en vanaf 20.00 uur tot KingsdayHits@GroteMarkt.

Op het Restaurantplein Belfort treden op dinsdagavond en woensdag doorlopend bands op tijdens Koningsnacht@Belfort en Koningsdag@Belfort.

Op het Stadhuisplein is er op Koningsdag een KoningsMarkt op het Stadhuisplein, een commerciële markt met vooral foodkramen en drie attracties voor kinderen.

Koningsnacht

Vier de verjaardag van de koning extra lang door tijdens koningsnacht alvast te feesten! Kom gezellig een drankje doen op de terrassen van het Belfort en geniet van heerlijke muziek. Of geniet van te gekke optredens op de Grote Markt tijdens de Kings Night Dance! Koningsnacht vier je in Almere Centrum!

Muziek tijdens koningsnacht

Koningsdag

Er is geen betere plek om Koningsdag te vieren dan in Almere Centrum. Ervaar het complete aanbod van het centrum terwijl je over de vrijmarkten struint. Of doe een lekker drankje op één van de vele terrassen terwijl je geniet van de vele muziekprogrammas op de Grote Markt en het Belfort! De verjaardag van de koning vier je in Almere Centrum!

Kingsdaylive@grotemarkt

Muziek op Belfort

Veel meer te doen!

Koningsdag is onderdeel van het Floriade-jaar! Om te vieren dat Floriade- Expo 2022 in Almere plaatsvindt is het 180 dagen lang feest in Almere. Benieuwd naar wat er nog meer te beleven is? Bekijk het via deze link!

Check alle events! »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!