5x Gadgetwinkels voor jou

Wil jij de nieuwste gadgets in huis? Ga dan naar Almere Centrum, want hier zijn genoeg gadgetwinkels voor jou! Bijvoorbeeld voor een surround system met goed geluid, ja, net zoals in de bioscoop. Of vind je het ook zo fijn om een nieuwe telefoon uit te pakken en de sticker eraf te trekken? Lees gauw verder, want deze 5 gadgetwinkeltips moet je echt gelezen hebben.

1. Coolblue

Ja, ja, Coolblue heeft de nieuwste gadgets voor jou! In de showroom kan jij al het elektronica bekijken of voelen en om advies vragen. Zo kan jij de juiste keuze maken voordat je een aankoop doet. 

Ga naar Coolblue »

2. Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Klubben is the place to be voor jouw stereo- en home- theaterapparatuur. Ervaar het bioscoop gevoel, maar dan thuis. Voor elk budget is er wat wils. Ook kan je bij Hi-Fi Klubben de apparatuur testen, zodat je weet welk product bij jou past. De medewerkers adviseren jou tot in detail en elke wens kan vervuld worden. 

Ga naar Hi-fi Klubben »

3. Media Markt

Media Markt geeft jou alles wat je nodig hebt op het gebied van elektronica. Wil je een nieuwe wasmachine, een koelkast of een 65 inch smart TV? Media Markt heeft genoeg keus voor jou.

Ga naar de Media Markt »

4. Apollo Almere

Voor kwaliteits- gadgets moet je ook zeker langsgaan bij de Korte Promenande 5, want daar vind je Apollo Almere. Ben jij een fotograaf of heb je dat als hobby? Apollo Almere heeft een ruim assortiment aan camera’s. Ook voor andere elektronica zoals, TV’s en wasmachines ben je aan het juiste adres. 

Ga naar Apollo Almere »

5. A-Mac

Ben jij ook zo een Apple-fan? Dan is A-Mac in Almere Centrum dé tech-winkel voor jou. De nieuwste Macbooks, Ipads, Iphones en Apple Watches vind je hier! Ook voor de Airpods en smartwatches moet je hier zijn. Dit is echt een walhalla voor de Apple liefhebbers. Zeker een bezoekje waard aan De Diagonaal 193. 

Ga naar A-Mac »

Nog meer elektronicazaken

Uiteraard zijn er nog veel meer gadget winkels in het centrum van Almere. Ben jij benieuwd welke dat zijn? Bekijk de elektronicazaken hier.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!