5X wellness tips voor jou

Ga ontspannen het nieuwe jaar in! Van massages, gezichtsbehandelingen tot handverzorging. In Almere Centrum kom je tot rust! Bekijk hieronder 5 wellnesstips om zeker te proberen.

 

1. By Yoel

Bij By Yoel ben je aan het juiste adres als je een relaxte welness dag wil! By Yoel biedt verschillende treatments voor jou. Zo kan je een gezichtsbehandeling, huidverbetering en een lichaamsbehandeling krijgen door schoonheidsspecialisten op het hoogste niveau. Of kom tot rust door een massage of ga naar de hammam. Ook voor je manicure en pedicure zit je hier goed.

Breng jouw lichaam en geest tot rust. Wist je dat By Yoel alleen natuurlijke producten gebruikt? Zo weet jij dat jouw lichaam wordt behandeld met kwaliteitsproducten.

Ga naar By Yoel »

2. COCO Nails & Spa

Ben jij ook helemaal van de manicures en pedicures? En wil jij je nagels ook mooi gelakt tot in de perfectie? COCO Nails & Spa laat jouw handen en voeten stralen. Van gellak tot acyl. COCO Nails & Spa laat jouw nailart wens uitkomen.  

Ga naar COCO Nails & Spa »

3. QoQo Massage

QoQo Massage is gespecialiseerd in het masseren. Niet zomaar masseren, maar ook echt je diepliggende klachten, zoals chronische pijnen worden aangepakt. Ook kan je bij QoQo massage terecht voor dry cupping thearpie, anti cellilute massage en zwangerschap massage! En dat allemaal in Almere Centrum.

Ga naar QoQo Massage »

I'm Rosy

Wil jij ook dat je lichaam er tiptop uitziet? Ga dan voor de lichaamsbehandelingen van I'm Rosy. Voor het shapen van je lichaamscontouren door middel van bindweefsel massages tot het weglaseren van lichaamshaar. Je lichaam voelt zich helemaal nieuw na deze behandelingen.  

Ga naar I'm Rosy »

Cream Beauticians

Voor jouw beauty- en body treatments is Cream Beauticians dé plek. Voor de beauty behandelingen heeft Cream Beauticans een uitgebreid pakket. Van gezichtsbehandelingen, brows & lashes, peeling tot aan het waxen. Je komt herboren thuis, dat is gegarandeerd! Ook doet Cream Beauticans aan bindweefsel massages. 

Ga naar Cream Beauticans »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!