Back to school

De zomervakantie is bijna voorbij. Je weet wat dat betekent: Back to school! Zorg ervoor dat jouw tas gevuld is met jouw favoriete spullen. Voor welke stijl ga je? Bekijk al onze tips hieronder en begin het schooljaar goed.

Stumpel

Bij Stumpel vind je boeken, tassen, gadgets en zelfs broodtrommels. Lesje aardrijkskunde? Met de laatste editie van ‘De Grote Bosatlas’ zit je goed. Moet je ontelbare berekeningen maken? Kijk dan naar de collectie van betrouwbare rekenmachines.

Bruna

Hier stap je naar binnen voor de leukste agenda’s! Match jouw agenda met je etui, rugzak en notitieblokken. Toetsenweek? Zorg er dan voor dat je een woordenboek bij de hand hebt. Bij Bruna ben je hoe dan ook school-ready!

Claire's

Voor glitters, printjes en merchandise moet je bij Claire's zijn! Hier vind je notitiesboeken met vachtjes, pennen met lampjes en leuke etuis in overvloed. Nog geen first day of school outfit klaar liggen? Bekijk dat het ruime assortiment aan scrunchies, sieraden en veel meer.

Hema

Voor vertrouwde kwaliteit kom je bij de Hema. Hier zijn de leukste themaspullen te vinden voor in jouw rugzak! Ontelbare schriften en kleurrijke schrijfwaren. Bekijk ook de exclusieve collecties van Beautynezz, Kalvijn en My Jewellery.

Action

Action heeft niet alleen hele leuke schoolspullen, maar ze zijn ook nog eens betaalbaar. Decoreer jouw bureau met handige organizers en kleurrijke stiftjes uit de ‘fun@school’ collectie. Bekijk de rugzakken van grote merken voor kleine prijsjes.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!