Belegde broodjes on the go

Ben jij ook altijd zo druk met je werk of school? Tussen de hectiek van alledag, is het belangrijk om goed te eten! Een lekker belegd broodje voor onderweg is dan de uitkomst. Gelukkig heeft Almere Centrum genoeg zaken voor een snelle hap tussendoor. Lees hier de must-visits voor een lekker ontbijt of lunch on the go.

Délifrance Almere

Aan het Stationsplein 48 vind je Délifrance! Dé ideale plek, want zij zitten vlak bij het trein- en busstation. Hier vind je vers belegde baguettes en andere broodspecialiteiten. Of ga voor een lekker knisperende croissant? Moet je de trein of bus halen? Neem gauw iets lekkers mee van Délifrance en ga je ochtend goed van start!

Mila

Mila, ook perfect gelegen aan het station, verkoopt heerlijke Turkse ontbijtjes. Ga voor een warme simit-bagel met roerei en sucuk (Turkse salami) of een altijd lekker broodje gezond. Wanneer je bij Mila komt, word je ook zeker aangetrokken door alle zoete lekkernijen! Van heerlijke taartjes tot natuurlijk hun specialiteit: baklava. Dit is zeker een lekkere traktatie voor jezelf later op de dag.

Arie van de Raa

Houd je van vlees! Ga dan naar Arie van de Raa. Hier koop je naast kwaliteit vlees ook belegde broodjes. Een broodje rosbief of filet american met een gekookte ei en uitjes is ook altijd een aanrader. Kom naar de Korte Promenade 21 en go get your lunch!

BackWERK

Aan het Stadhuisplein 31 én Stationsstraat 17 vind je BackWERK. Hier drink je versgeperste smoothies en eet je hartige snacks én natuurlijk belegde broodjes. Deze broodjes worden elke ochtend vers voor jou gemaakt. Wil je iets opgewarmd hebben? Dat kan! Heb je niet zo een zin in brood, BackWERK verkoopt ook huisgemaakte salades. 

Naast een belegde broodje voor on the go, is Almere Centrum natuurlijk ook te bezoeken voor het shoppen en vinden er geregeld evenementen plaats

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!