Op 24 februari is het de dag van de tortilla chips en dat moet gevierd worden! Loaded nacho’s met gesmolten kaas, guacamole, crème fraiche, tomaten en rode ui als diner of bij de borrel… loopt het water al in je mond? Wij geven je graag wat tips waar je zeker weten naartoe moet! Dus plan jouw bezoek en geniet!

Bienvenido a Rosita's

Het eerste restaurant dat wij aanraden is Rosita’s aan de Grote Markt! Dit is the place to be to celebrate Internationale dag van de tortillachips. De geuren, smaken en het interieur laten je wanen alsof je echt in Mexico bent! Kom gezellig met je vrienden naar Rosita's en ervaar dit gevoel. Het assortiment aan nacho’s is hier heel breed. Van kip en rundergehakt tot garnalen of de veggie!

Een kleine tip van ons: de sangria is hier superlekker! Disfruta de tu comida (eet smakelijk)!

rositas

The American way

Bij tortilla's denkt men direct aan Mexico, maar ze zijn ook een vast onderdeel van elk Texmex menu! Wij hebben overheerlijke nacho's gegeten bij Hudson Bar & Kitchen aan Restaurantplein Belfort. Deze plek mag je ook zeker weten niet overslaan. Wij adviseren je om te gaan voor de Lazy Sunday nacho’s en de BBQ Chicken Nacho’s. Wist je dat bij de BBQ Chicken Nacho's de huisgemaakt Hudson BBQ-saus wordt geserveerd? All The American Way! Tip: wij kozen voor beide nacho's zodat je van alles wat proeft. En oeh... wij kunnen je garanderen dat je je vingers helemaal aflikt bij het eten van deze nacho’s.

hudson

Berenhonger

Wij gingen als laatste naar restaurant De Beren. Aan het Forum hebben wij genoten van loaded nacho's! En als zij zeggen loaded, dan bedoelen zij ook écht loaded. Deze schaal is rijkelijk gevuld met crispy tortillachips, warme cheddarsaus, pittige Spaanse pepers, sour cream en niet te missen, guacamole. Deze vega-optie is zo lekker! Heb je toch meer zin in vlees? Kies dan die met pulled pork of runderbrisket, ook yummy!

tortilla

Dit waren onze nacho-chips!

We bedoelen nacho-tips natuurlijk...Enjoy!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!