De leukste winkels voor schoolspullen in Almere Centrum

Ben je op zoek naar schoolspullen voor het nieuwe jaar? Of heb je nieuwe schriftjes nodig? Voor de leukste schoolspullen kun je terecht bij verschillende winkels in het centrum van Almere. Waar haal je de leukste spullen in Almere Centrum? Wij hebben deze winkels voor je op een rij gezet. 

HEMA 

Hema is de winkel waar je moet zijn voor de leukste schoolspullen met hippe printjes. Dit jaar kun jij de show op school stelen met panterprintjes, urban camouflage, zeemeerminnen en random happiness printjes. Van kaftpapier tot passers en van tassen tot agenda’s, je complete schoolcollectie kun je bij HEMA Almere inslaan. Zo loop je in 1 keer de schoollijst na, handig toch? 

Het assortiment is verrassend en niet duur. En daarnaast is het er gezellig winkelen met voor iedereen wat leuks. En daarna kun je heerlijk wat eten en drinken in het restaurant op de bovenste verdieping. 

Action 

Voor veel keuze en een lage prijs ga je naar de Action. Het assortiment in schoolspullen van Action is ruim met veel keuze. Ze hebben leuke printjes, neutrale kleuren en elke week nieuwe artikelen. De spulletjes zijn goedkoop maar op is wel echt op. De kans is groot dat je met meer thuis komt dan op je lijstje staat… 

 Stumpel 

Een andere winkel waar je de stoerste schoolspullen kunt kopen is Stumpel. Ze verkopen merken als NSMBL, AJAX, Fabiene Chapot, en Martin Garrix. Stumpel heeft wat je zoekt om goed van start te gaan in het nieuwe schooljaar. Ze verkopen zelfs Stabilo markers in pastelkleurtjes! Tussen het shoppen door kun je een lekkere panini eten of een goede cappuccino drinken. Houd hun facebookpagina in de gaten voor leuke acties!  

Intertoys XL  

Schoolspullen kopen bij een speelgoedwinkel? Het kan bij Intertoys. Kleurtjes en printjes maken je schooljaar vrolijk. Het assortiment is voor kinderen. Koop hier je Cars lunchbox of Donald Duck schoolagenda. 

Bruna 

Literatuur, tijdschriften en kranten koop je bij Bruna, maar hier scoor je ook de nieuwste schoolspullen! Agenda’s, woordenboeken, linialen en de grote bosatlas. Bruna heeft alles wat je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar! 

Zin om te shoppen?