Hier scoor je je schoolspullen

Ben je op zoek naar schoolspullen voor het nieuwe jaar of heb je nieuwe schriftjes nodig? Voor de leukste schoolspullen kun je terecht bij verschillende winkels in het centrum van Almere. Waar haal je de leukste spullen in Almere Centrum? Wij hebben deze winkels voor je op een rij gezet. 

HEMA

Hema is de winkel waar je moet zijn voor de leukste schoolspullen met hippe printjes. Dit jaar kun jij de show op school stelen met panterprintjes, urban camouflage, zeemeerminnen en random happiness printjes. Van kaftpapier tot passers en van tassen tot agenda’s, je complete schoolcollectie kun je bij HEMA Almere inslaan. Zo loop je in 1 keer de schoollijst na, handig toch? 

Het assortiment is verrassend en niet duur. En daarnaast is het er gezellig winkelen met voor iedereen wat leuks. 

Boekhandel Stumpel

Een andere winkel waar je de stoerste schoolspullen kunt kopen is Stumpel. Ze verkopen merken als Pip Studio, AJAX, Fabiene Chapot, en Supertrash. Stumpel heeft wat je zoekt om goed van start te gaan in het nieuwe schooljaar. Ze verkopen zelfs Stabilo markers in pastelkleurtjes! Tussen het shoppen door kun je een lekkere panini eten of een goede cappuccino drinken. Houd hun facebookpagina in de gaten voor leuke acties!  

Action

Voor veel keuze en een lage prijs ga je naar de Action. Het assortiment in schoolspullen van Action is ruim met veel keuze. Ze hebben leuke printjes, neutrale kleuren en elke week nieuwe artikelen. De spulletjes zijn goedkoop maar op is wel echt op. De kans is groot dat je met meer thuis komt dan op je lijstje staat… 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!