De start van de lente vier je in het centrum

Ben jij ook dol op de geur van versgemaaid gras en hoor jij de vogeltjes al vroeg in de ochtend fluiten? Dat brengt lentekriebels met zich mee! Op 20 maart begint de lente. Een nieuw seizoen vraagt om een lente-proof garderobe en een nieuwe kapsel. Kom gauw naar het centrum en get ready for Spring!

Colorful splash

De lente/zomer trend van dit jaar is kleurrijk! Van fel oranje tot fuchsia roze. Kom shoppen bij Reality Mode, Anju's Mode en Maisie-Mode en jouw garderobe is helemaal klaar voor de nieuwste trends. Ontdek ook de vele andere boetieks in het centrum. 

Bij een nieuwe outfit hoort ook nieuwe schoenen.Ontdekt deze lente de nieuwe trends! Van laarzen met puntneuzen tot sandaaltjes in metallic-kleuren. Je schoenen mogen zeker niet ontbreken dit seizoen. Ontdek leuke sandaaltjes bij Van Haren en Expo. Benieuwd naar nog meer schoenenwinkels? Bekijk het overzicht hier!

 

Laat de wind door je haren

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw kapsel. Korte kapsels zijn helemaal hot, net als losse krullen en de pony. Ontspan en geef het uithanden aan professionals. Kom langs Giovanna Kapsalon, Hizi Hair of Omigloss. Just go with the flow.

 

Terrasjes pakken

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten en dat betekent terrasjes pakken! Ontdek de leuke en gezellige terrasjes op de Grote Markt. Geniet van heerlijke wijntjes, biertjes en cocktails bij Anno en Grand Café Le Baron. Geniet ook van de heerlijke borrelplankjes en gerechten én je middag is compleet. 

Meer inspiratie?

Kom gezellig dineren in een van de restaurantjes in het centrum. Van Mexicaans, Indonesisch tot Italiaans. Geniet van de wereldse keukens die Almere Centrum rijk is. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!