Zin in een mok met warme chocolademelk? Of liever een smaakvolle cappuccino? Tussen het shoppen door verdien jij zeker iets lekkers. Wij hebben een paar leuke tips voor je op een rij gezet waar je zeker weten langs moet gaan voor de warmste drankjes in het centrum.

Proef de verfijnde smaken

Bij Drewes is dé koffie- en thee speciaalzaak in Almere Centrum. De place-to-be voor diverse soorten koffiebonen. Van mild tot sterk. Geef aan waar je van houdt en je krijgt de beste koffiebonen mee. Wist je dat je bij Bij Drewes ook de koffie en thee kunt proeven. Neem een bonbon erbij en proef de verfijnde smaken. Tip van ons: Bij Drewes verzorgt ook high-teas met overheerlijke lekkernijen. Van scones met jam tot sandwiches.

Bij Drewes

Passie voor koffie

Barista Café, de naam zegt het al heeft een passie voor het maken van koffie! Hier drink je koffie waar je echt blij van wordt. Van de classics zoals een espresso, latte macchiato tot een van hun Barista Specials. De specials Gingerbread Moccachino en Popcorn Latte Macchiato trokken onze aandacht. Deze koffies zien er niet alleen heerlijk uit, ze smaken ook verrukkelijk! Oh en wist je dat je bij Barista Café blauwe thee kunt drinken? Ja, je leest het goed, blauw! De Blue Butterfly Latte heeft een lichtfruitig  en bloemig aroma én is echt een eyecatcher. Hier warm je zeker van op!

barista café

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!