Dry January

Doe jij mee aan Dry January? Gedurende deze maand laat je alle alcoholische dranken links liggen. In deze blog bieden we je verschillende alternatieven aan voor gezelligheid in het centrum, zonder dat er een druppel alcohol aan te pas komt. Ontdek hier enkele leuke plekken waar je kunt genieten van smaakvolle non-alcoholische lekkernijen.

Mocktails – Sober Sips

Dry January hoeft niet saai te zijn. Wij hebben voor jou een aantal horecazaken uitgelicht waar je prima kan vertoeven met heerlijke mocktails.

Zo geniet je bij ANNO van een Mojito, Fruit Madness of Flirt On the Beach mocktail. Altijd al eens je eigen mocktail willen shaken? In ANNO kan het tijdens een leuke mocktail workshop.

Zin in een avondje vol Latin vibes? Dan ben je bij Rosita’s aan het juiste adres. Iedere vrijdag en zaterdag 22:30-23:30 viert Rosita’s Happy Hour! Het ideale moment om van het weekend te genieten met Latin muziek in tropische vibes. Laat je verrassen door hun speciale ‘Nada Colada’ of de ‘Virgin On The beach’ mocktail.  

Bij nieuwkomer GAJA Korean BBQ hebben ze verschillende soorten mocktails en 0.0 biertjes! Reserveer je tafel en scan bij aankomst de QR code aan je tafel voor het gehele aanbod. 

0.0 Bierliefhebber

Verlang je naar een verfrissend 0.0 biertje? Dan is Le Baron de juiste plek voor jou. Ze staan ook bekend als dé huiskamer van Almere, vanwege het gezellige en knusse interieur dat vergelijkbaar is met menig huiskamer! Of strijk neer aan het water bij Strand 22, hét strandpaviljoen van Almere. Gevestigd aan de Esplanade, een bijzondere locatie waar ze strand, gezelligheid en eten en drinken perfect met elkaar combineren.

Voor een 0.0 speciaal biertje ga je naar Meat in The City waar je tegelijkertijd ook terecht kan voor een heerlijke Pornstar mocktail.

Smooth & Healthy 

Wie de voorkeur geeft aan gezonde opties, wordt bij deze horecazaken verwend met heerlijke smoothies of een goede kop koffie! 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!