Op vrijdag 24 november is het Black Friday! Een dag met spectaculaire kortingen. Dit jaar is er extra aandacht voor duurzaamheid in Almere Centrum. Ben jij benieuwd wat Almere Centrum aan duurzaamheid doet tijdens Black Friday, of eigenlijk: Green Friday? Wij geven je graag wat tips!

Kom met de fiets en parkeer je fiets in de moderne fietsenstalling aan de Landdrostdreef bij het station of een van de andere fietsenstallingen in het centrum. Met de fiets gaan is beter voor het milieu én je hebt je beweging voor die dag weer gehad!

Vega(n) lunchcafé

Na al dat fietsen verdien jij een lekkere vega(n) lunch van The Black Cockatoo. Onze favoriet: de vegan bitterballen en de loaded fries rendang. Wist je dat je bij The Black Cockatoo ook overheerlijke vega(n) huisgemaakte taarten kunt eten? Zeker een aanrader!

Black Cockatoo

Vintage is cool

Daarna nemen we je graag mee naar de leukste winkeltjes die jij als Green Friday lover zeker weten moet bezoeken. Second Aesthetics is a must! Dit is een vintage winkel met allerlei toffe kledingstukken en accessoires. Voor sieraden is Reclaimed Jewels een aanrader. Bij Reclaimed Jewels verkopen ze vintage sieraden. Van oorbellen en ringen tot kettingen en armbanden. Go get your one-of-a-kind item.

Shoppen

Green games & comics

Bij Game mania verkopen ze re-usable games en bij Het Beeldverhaal scoor je te gekke tweedehands strips! We love second hand!

Gamemania

Love our planet

Tijdens het gehele weekend van Black Friday krijg je 20% korting op alle refills van Rituals. Geniet van de heerlijk ruikende producten van Rituals op een duurzame manier. Sluit je dag af met een heerlijk drankje of diner bij Strand22. Bij Strand22 is bijna alles op het menu van Almeerse familiebedrijven. Door de lokale import vermindert het de ecologische afdruk.

Rituals

Swap till you drop

In de voormalige Brunawinkel aan Forum 7 wordt van 25 t/m 27 november een kledingruilbeurs ingericht. Vanaf 17 november tot en met het gehele Black Friday weekend kan bij Second Aesthetics gebruikte kleding worden ingeleverd in ruil voor een voucher. Daarmee kan op alle drie de dagen van het Black Fridayweekend een ander vintage kledingstuk worden uitgezocht bij de kledingruilbeurs op het Forum 7. De kleding die na afloop overblijft wordt door Almere Centrum gedoneerd aan Zending over Grenzen.

Swap till you drop

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!