Kapperszaken voor heren- en dames

Je haar is heel belangrijk. Het zegt iets over jou en je uitstraling. Dit wil je natuurlijk tot in de perfectie verzorgen. In Almere Centrum vind je maar liefst 18 kappers voor zowel mannen als vrouwen. Ben jij benieuwd welke dat zijn? Lees dan gauw verder!

Mannen opgelet

Wil jij jouw kapsel net dat extraatje geven? In Almere Centrum zijn er genoeg kappers voor de heren onder ons. Denk aan Barbier Achie en The Barbershop. Je contourlijnen zijn nog nooit zo strak geweest. Deze kappers hebben de vaardigheden om met de schaar en tondeuse elke gewenste coupe te maken. Zelfs het trimmen van je baard wordt gedaan. Relax in de stoel en geef het uit handen aan professionals! Je zal verbaasd zijn over de toffe looks die deze kappers creëren. 

Ladies laat jouw haren weer stralen

Ook voor de vrouwen biedt Almere Centrum genoeg kappers. Wil jij jouw haren laten knippen en verven? Ga dan eens langs Hizi Hair, Team Kappers, Kinki Kappers of Cuts N Care. Ook voor het wassen van je haar en het in model brengen zit je bij deze kapperszaken aan het juiste adres. Deze professionals hebben alle kneepjes van het vak geleerd en laten jouw haren zijdezacht aanvoelen. Je zal zeker weten vol zelfvertrouwen de zaak uitlopen én vaker langs willen komen! 

Verwendagje in Almere Centrum

Nu jouw haren er weer helemaal tiptop uitzien, kunnen je nagels niet ontbreken. Kom langs en bezoek een van de nagelstudio’s in Almere Centrum! Een verzorgende manicure en pedicure, daar zegt niemand nee tegen. In Almere Centrum ben je aan het juiste adres om lekker te shoppen, maar ook zeker voor wat me-time!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!