Lekker borrelen doe je hier!

Heb jij zin om met je vrienden een kroegentocht te houden? Een pilsje drinken met je maten of lekker met je vriendinnen een cocktail night houden. Almere Centrum is rijk aan horeca dus hop van het ene naar het andere café. Lees gauw verder waar je naartoe moet gaan om te borrelen.

Als het donker wordt, begint de pret!

Kroegentochten en barhoppen, daar zegt niemand nee tegen! Het uitgaansleven in Almere Centrum is pas compleet wanneer je samen met je vrienden lekker een biertje kan drinken. Nog leuker is natuurlijk het hoppen van het ene café naar het andere samen met je maten. Ga langs Grand Café Le Baron, Café Cheers en Café Men At WorkBekijk het volledige aanbod aan cafés hier.

Van al die biertjes krijg je natuurlijk ook trek. Ga voor een lekker broodje shoarma naar  Flevo Eat Center. Gegarandeerd heb je een leuke en gezellige avond met je vrienden. 

Cocktails drinken

Tequila sunrise, een sangria of de altijd lekkere pornstar martini. Een cocktail night met je vrienden en vriendinnen doe je in Almere Centrum! Kom gezellig langs Rosita’s en geniet van de Mexicaanse sferen. Van een tropische sangria tot een seks on the beach cocktail. Wanneer je hier toch bent, de lekkere nacho’s en taco’s zijn zeker een aanrader. Of ga naar Café 1e Rang! Kies voor de verfrissende mojito’s én proost op het goede leven. Bij Café 1e Rang kan je ook heerlijke bittergarnituur bestellen én streetfood. Van een hamburger tot yakitori-spiesjes. Jouw avond kan niet meer stuk.

Het nachtleven van Almere is nooit saai, maar kom ook eens gezellig shoppen, lunchen en dineren. Bekijk het winkel en horeca aanbod hier. Almere Centrum is té leuk op elk moment van de dag.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!