Moederdag vier je in Almere Centrum

Zondag 12 mei is het Moederdag! Deze dag staat in het teken van jouw moeder extra in het zonnetje te zetten, want dat verdient zij zeker. Ben jij op zoek naar een leuke Moederdag cadeau? Kom dan naar Almere Centrum.

Say it with a charm

Niets is mooier dan het geven van een sieraad! Het sieraad draag je altijd bij je en je moeder zal elke dag weer een herinnering krijgen van die ene speciale dag. Kom langs Pandora en kies uit een van de vele charms. Of wandel eens binnen bij Strego of Siebel Juweliers. Deze juweliers verkopen ook prachtige sieraden! Van kettingen, ringen tot armbanden. Zeker weten slaag jij een mooie sieraad voor jouw moeder!

Dagje ontspannen

Vertroetel je moeder met een heerlijke spa behandeling bij Rituals & Spa. Laat je moeder weer herboren voelen na een ontspannen massage met rijke en geurige oliën. Of geen een leuke cadeaukaart van Rituals, want de collectie en het assortiment is oneindig! 

Een nieuwe outfit

Ga samen met je moeder lekker shoppen in het centrum van Almere. Kom langs Gerry Weber en scoor een complete outfit voor jouw allerliefste mama. Reality Mode is ook een aanrader om samen met je moeder naartoe te gaan. Of ontdek de andere toffe winkels in Almere.

Liefde gaat door de maag

Verwen je moeder met een heerlijk ontbijtje bij Toastable. De tosti’s en versgeperste  sapjes moet je geprobeerd hebben. Voor de lunch is Ekmekici zeker een aanrader. Deze turkse én vegan hapjes zijn een smaak explosie in de mond. 

Meer inspiratie

Na je mama lekker te hebben verwend, mag de verwennerij van de papa uiteraard ook niet ontbreken. Ga samen met je papa naar Only For Men en eet lekker een goed gebakken steak bij Meat in de City of ontdek de andere winkels en horecagelegenheden om samen met je vader te bezoeken.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!