National Sandwich Day

Heb jij ook zin in een knapperige baquette met kaas, worst, komkommer, tomaatjes en een overheerlijke dressing? Op donderdag 3 november is het National Sandwich Day! Wij raden je de beste plekjes aan om sandwiches te eten… Follow us!

De beste sandwiches eet je bij Backwerk - Iene, miene mutte… welke sandwich kies jij?

The place to be om yummy sandwiches te eten is natuurlijk bij Backwerk . Elke ochtend worden de broodjes vers uit de oven gehaald en rijkelijk belegd met diverse toppings. Van een broodje brie met walnoot en honing tot caprese! National Sandwich Day vier je bij Backwerk. Wist je dat… Backwerk ook een breed assortiment aan smoothies heeft? De aardbei-banaan is our favorite! 

YAY Sandwich Day! - Enjoy your moment with these sandwiches

Een carpaccio sandwich, club sandwich en Beemster oude kaas sandwich… Lekker hè? Je eet ze allemaal bij Barista Café . Barista Café is een cute hotspot om samen met je friends & family te lunchen. Barista Café maakt alles homemade en maken ook de lekkerste koffies! Van Carmelino tot Popcorn Latte Macchiato. Alleen al om de namen is het voor ons een must-visit! 

Meat sandwiches - All I want is meat, meat & meat

De belegde sandwiches bij Arie van de Raa zijn zo populair, dat wij ook in de rij gingen wachten. Oh en wij kunnen je garanderen dat dit het wachten waard was. Een broodje rosbief, warme grillworst en Filet American. Meatlovers you will love it! 

Celebrate Sandwich Day @Délifrance - Yummy in my tummy

Bij Délifrance  geniet je van de Franse specialiteiten en lekkernijen. De baquettes worden rijkelijk voor je neus belegd. Wij aten hier de Fricandeau, Bieslookroomkaas en de Tonijnsalade. Naast baquettes verkoopt Délifrance ook vele soorten panini’s en andere broodspecialiteiten. De Franse zoetigheden lieten wij ook zeker niet liggen. De chocolade croissant en chouquettes gingen mee on the go.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!