"Nationale oma en opa dag" vier je in Almere Centrum

Ben jij ook zo dol op je oma en opa? Verwen ze extra op 4 juni, want dan is het nationale Oma en Opa-dag! Kom naar het gezellige Almere Centrum en maak er een onvergetelijke dag van.

Lekker koffietje doen

Allerfijnste kwaliteitskoffie- en thee drink je bij Bij Drewes aan het Stadhuisplein 25! Deze huiselijke speciaalzaak is de perfecte plek om je oma en opa lekker te verwennen. Naast overheerlijke koffie en thee, geniet je bij Bij Drewes ook van een gezellige high tea met o.a. warme scones met jam en huisgemaakte taarten. Of doe je grootouders een leuk cadeau! Bij Drewes verkoopt te leuke kleurrijke theepotten en huisgemaakte bonbons.

Walk of Art

Kom met je oma en opa naar Alosery Art & Design! Deze creatieve etalage staat bomvol prachtige werken van kunstenaars. Bij Alosery Art & Design spot je grootse schilderijen en verbluffende glaswerken. Zeker leuk om met je grootouders even langs te gaan.

Hapje eten en bijkletsen

Geniet van een overheerlijk driegangenmenu bij Grandcafé Nul36. Het menu van Nul36 is heel breed en daarom is er voor iedereen wat wils. Van een heerlijke vegetarische salade met quinoa, abrikozen en gegrilde groente tot lekkere soepen. Tafel gezellig na en geniet van de huisgemaakte desserts, zoals de tarte tatin met stoofpeer, kaneelroomijs, merengue en amandelen.

Make memories

De vernieuwde Esplanade is the place to be om mooie herinneringen te maken met je oma en opa. Wandel lekker op het strand en langs het water en geniet van de mooie skyline van Almere. 

Meer inspiratie?

Naast een gezellig dagje met je grootouders is Almere Centrum ook superleuk om samen met je partner of bestie te bezoeken. Kom gezellig shoppen of ontdek de andere toffe restaurants in het centrum. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!