Nationale Pizza-Dag vier je in Almere Centrum

Ben jij ook zo dol op pizza’s? Dat komt goed uit, want 20 mei is het Nationale Pizza Dag! Van een simpele Margherita, een pizza met verschillende soorten vlees tot dé beste ingrediënten voor een home made pizza, je vindt het allemaal in Almere Centrum.

Woodstone Pizza & Wine

Aan het Belfort 13 vind je Woodstone Pizza & Wine. Hier eet je heerlijke Italiaanse pizza’s.  Het leuke is dat de steenoven waarin de pizza’s worden bereidt middenin het restaurant staat. Je ziet letterlijk wanneer jouw pizza klaargemaakt wordt. Naast lekkere pizza’s drink je bij Woodstone Pizza & Wine ook kwaliteit wijn. Ook kunnen mensen met dieetwensen bij Woodstone Pizza & Wine eten. Denk aan caloriearm, glutenvrij en veganistisch. Kom gauw langs Woodstone Pizza & Wine en celebrate Pizza Day! 

De Pizzabakkers

Vier samen met je partner, familie of vrienden Pizza Dag bij De Pizzabakkers! Voor iedereen die van ambachtelijke Romeinse pizza's houdt is dit the place to be. De pizza's worden in een houtoven gebakken en rijkelijk belegd met verse ingrediënten. Naast overheerlijke pizza's eet je hier ook antipasti, salades en zelfgemaakte traditionele desserts zoals tiramisu. 

Papa John's Pizza

Aan de Hospitaalpromenade 2 vind je Papa John’s Pizza. Papa Jonh’s Pizza selecteert dé beste ingrediënten voor haar pizza’s en dat proef je! Het deeg wordt voor je neus gekneed, bestrooid met te lekkere toppings en de geur van versgebakken pizza’s, dat is onweerstaanbaar. 

In Almere Centrum eet je overheerlijke pizza’s, maar wist jij dat Almere Centrum een fusion kitchen is? Ontdek ook de andere restaurants en keukens !

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!