Nationale Pizza-Dag vier je in Almere Centrum

Ben jij ook zo dol op pizza’s? Dat komt goed uit, want 20 mei is het Nationale Pizza Dag! Van een simpele Margherita, een pizza met verschillende soorten vlees tot dé beste ingrediënten voor een home made pizza, je vindt het allemaal in Almere Centrum.

Woodstone Pizza & Wine

Aan het Belfort 13 vind je Woodstone Pizza & Wine. Hier eet je heerlijke Italiaanse pizza’s.  Het leuke is dat de steenoven waarin de pizza’s worden bereidt middenin het restaurant staat. Je ziet letterlijk wanneer jouw pizza klaargemaakt wordt. Naast lekkere pizza’s drink je bij Woodstone Pizza & Wine ook kwaliteit wijn. Ook kunnen mensen met dieetwensen bij Woodstone Pizza & Wine eten. Denk aan caloriearm, glutenvrij en veganistisch. Kom gauw langs Woodstone Pizza & Wine en celebrate Pizza Day! 

Happy Italy

Vier samen met je partner, familie of vrienden Pizza Dag bij Happy Italy ! Kies voor een altijd lekkere pizza Carpaccio of ga voor de pizza Vegan Funghi. Happy Italy heeft een uitgebreid assortiment aan pizza’s en dat betekent voor ieder wat wils. Kinderen kunnen bij Happy Italy ook spelen in het speelhoekje en zoete pizza’s eten! Wat dacht je van een pizza met Nutella of een Cinnabon met kaneel, mascarpone en glazuur.

Papa John's Pizza

Aan de Hospitaalpromenade 2 vind je Papa John’s Pizza. Papa Jonh’s Pizza selecteert dé beste ingrediënten voor haar pizza’s en dat proef je! Het deeg wordt voor je neus gekneed, bestrooid met te lekkere toppings en de geur van versgebakken pizza’s, dat is onweerstaanbaar. 

Home made is the best

Naast dat Almere Centrum rijk is aan vele pizzazaken, is het ook zeker leuk om zelf je eigen pizza samen te stellen. Kom langs Abbraccio Italiano,  een Italiaanse delicatessenzaak. Kies voor de echte Italiaanse salami, verschillende soorten kazen en wijnen. Bij Abbraccio Italiano stel je je home made pizza samen en gegarandeerd kom je ook nog een keer terug om zelf andere Italiaanse gerechten te maken zoals risotto en pasta’s.

In Almere Centrum eet je overheerlijke pizza’s, maar wist jij dat Almere Centrum een fusion kitchen is? Ontdek ook de andere restaurants en keukens !

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!