Ontdek de local heroes in de Passages

Ben jij ook zo dol op speciaalzaakjes? Van een echte Italiaanse delicatesse winkel tot duurzaam vintage shoppen, je vindt het in de Passages!

Ladonna

Als je de Passages zegt, dan zeg je Ladonna. Dé specialist op het gebied van edelstenen en new-age producten! Bij Ladonna vind je prachtige amethisten en roze quarts. Naast edelstenen verkoopt Ladonna ook dromenvangers, spirituele decoraties en houtwerk. Wanneer je bij Ladonna binnenloopt worden je reukzintuigen als eerste geprikkeld door de geurige wierrook die je verwelkomt. Vervolgens wil je overal even een kijkje nemen bij Zadelmakerstraat 8 en gegarandeerd loop jij stralend met iets naar buiten!

Roti Mahal

Vind jij roti met kerrie kip en kousenband ook zo lekker? Waan je even in het moment wanneer je de eerste hap neemt en een ware smaakexplosie losbarst in je mond! Deze ervaring beleef je bij Roti Mahal! Dé rotispecialist in Almere Centrum! Roti Mahal in Bottelaarpassage106 is the place to be als je een roti-fan bent.

Second Aesthetics

Ben jij dol op high-end merken zoals Burberry, Ralph Lauren en Ambercrombie & Fitch én houd jij van vintage kleding? Dat komt goed uit, want Second Aesthetics in de Passages in Almere Centrum verkoopt deze topmerken. Van een leuke jeans tot het perfect zittende leren jasje. Breng een bezoekje aan Second Aesthetics en vind jou duurzame vintage item!

Abbraccio Italiano

Abbraccio Italiano is een delicatessewinkel in de Passages. Van lekkere kazen en Italiaanse salami tot heerlijke wijnen en pasta’s. Sì Sì je koop het bij Abbraccio Italiano! Verzamel jouw favo ingrediënten om thuis een lekker Italiaanse gerecht of borrelplank te maken. Loop gezellig binnen en waan jezelf in een knus en authentiek Italiaanse speciaalzaak, maar dan in Almere Centrum!

Groenewoud

In de Bottelaarpassage 10 vind je Groenewoud dé specialist op het gebied van bedtextiel! Dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens: je vindt bij Groenwoud alle benodigde ingrediënten voor een sfeervolle slaapkamer en een heerlijke nachtrust. Ook voor allergenenvrije bedtextiel ben je bij Groenewoud aan het juiste adres. Kom langs voor persoonlijk advies!

City Juwelier

City Juwelier maakt al meer dan 30 jaar op ambachtelijke wijze sieraden. De eigenaar laat zich inspireren door de natuurlijke vormen van het materiaal en daardoor is elk sieraad uniek. Ook maakt City Juwelier sieraden met een diepliggende betekenis. Denk aan kettingen met as en andere symbolische sieraden. Kom jouw one of a kind sieraad shoppen!

Meer inspiratie?

Naast deze fantastische speciaalzaakjes heeft Almere Centrum ook veel meer winkels! Ontdek ze allemaal.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!