Op maandag 15 januari is het Blue Monday. Dit wordt ook wel deprimaandag genoemd. Maar niet getreurd, met deze tips slepen wij je er door heen.

Wat is Blue Monday?

De derde maandag van januari schijnt de dag te zijn waarop mensen zich neerslachtig of weemoedig zouden voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukken en de vakanties ver weg lijken. Ook zijn de dagen in januari nog steeds heel donker en is maandag natuurlijk de eerste dag van de werkweek.
Maar niet getreurd, want wij geven je blauwe tips om deze dag door te komen! 

Blue Latte

De Blue Butterfly Latte van Barista Café is echt een eyecatcher en fleurt jouw dag helemaal op. 

Blue Latte

Blue outfit

Op deze dag van het jaar verdien jij een nieuwe, blauwe outfit. Scoor een te gek blauw trainingspak bij Courir. Of ga voor een nieuwe blauwe, suède sneaker bij Manfield. Ben jij toe aan nieuw ondergoed? Gun jezelf dan een marineblauw lingerie setje van Intimissimi.

Blue outfit

Cheers on blue monday!

Vier het leven! En geniet van heerlijke cocktails bij Restaurant Anno. De Blue Lagoon met Blue Curaçao, vodka en lemon juice is zeker een aanrader. Of ga voor de mocktails, dit zijn alcoholvrije cocktails. Komt goed uit als je aan Dry January doet.

anno blue curacao

Cool blue

Heb jij een nieuwe laptop, telefoon of wasmachine nodig? Stap binnen bij Coolblue en wordt vriendelijk geholpen door het personeel. Het assortiment aan elektronica is heel breed en gegarandeerd loop jij met een aanwinst de deur uit.

Coolblue

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!