Op 9 en 10 april is het Pasen! Tijd om eropuit te gaan. De winkels en horeca in Almere Centrum hebben dé perfecte ingrediënten om jouw Pasen te laten slagen dit jaar. Ontdek de lekkerste high-tea’s, brunches, paaseitjes, cocktails en nog veel meer. Laat je inspireren en wij zeggen alvast een heel vrolijk Pasen!

Food heaven

Paas high-tea bij Drewes

Ook dit jaar heeft bij Drewes weer een super luxe en verrassende Paas high-tea samengesteld. Kom tweede Paasdag samen met je familie en vrienden genieten van allemaal lekkers, zoals scones met jam en clotted cream, gebakjes, sandwiches, bonbon, quiche, koekjes en uiteraard is er onbeperkt thee. Genoeg om met een volle buik naar huis te gaan! Kosten zijn €23,95 p.p. Reserveer wel op tijd want vol=vol.

Paasbrunch én live muziek bij Boutiq

Voor een overheerlijke paasbrunch mét cocktails en live muziek moet je bij Boutiq zijn. Een gezellige dag gegarandeerd!

Chocolade bij Villa Chocola

Voor alle chocoladeliefhebbers is Villa Chocola de place to be! Ze hebben verschillende chocolaatjes voor de Paasdagen. De lekkerste gevulde paaseitjes en paasbonbons, chocoladehazen in drie formaten (leuk om cadeau te geven!) en een wensdoos met Vrolijk Pasen koop je hier. 

Easter cocktail 

Bij La Cubanita kan je tijdens Pasen niet alleen onbeperkt tapas eten, maar ook de speciale Easter cocktail proberen voor maar €4,50.

 

Op je paasbest!

Hunkemöller

Bij Hunkemöller scoor je de 3e bh gratis! Ben je member of wil je member worden? Dan krijg je ook een 3e slip gratis. 

Niñoz

Dé nieuwste hotspot voor kinderkleding is Niñoz. Met Pasen hebben ze een leuke actie: vind het Gouden Paashaasje en krijg 20% korting!

Eropuit tijdens Pasen

Pasen Live @ Café 1e rang

Geniet op Eerste Paasdag bij Café 1e Rang van een themamiddag en -avond met Nederlandstalige live muziek. Heerlijk op het terras met muziek, een hapje en een drankje. Luister naar muziek van Vince Collet, Mits Mitchell, Robin Moojen, Jeffrey Stappers en Mister Nicekai.

Poolcentrum TOP

Tijdens Eerste en Tweede Paasdag kan je bij Poolcentrum TOP het tweede uur poolen voor de halve prijs; van €10 voor €5. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!