Op 31 oktober is het Halloween! Ben jij al Halloween ready? Wij raden jou de beste plekjes aan voor schattige Halloweendecoratie, de zoetste Halloweensnoepjes en het beste kostuum van de avond. 

Halloweendecoratie

Is jouw Halloweenparty al helemaal ready? Breng de spooky vibes in huis. Van schattige skeletten tot griezelige spinnen. Bij So Low en Action vind je de beste decoratie om mensen de schrik van hun leven te geven.

Wij zochten naar iets schattigers, dus stapte naar binnen bij HEMA. Hier vind je lieve pompoentjes en de oranje-paarse fairylights. Hoe leuk!

halloweendecoratie

Halloweensnacks

Snoep je normaal niet veel? Dan is Halloween het perfecte moment om dit in te halen. Dunkin Donuts heeft elk jaar de leukste Halloween-themed-donuts. Wij probeerde de Deatlhy Stroopwaffle. Dit is een heerlijke Hollandse donut met caramelvulling...

Wij vulde onze snoepzak dit jaar bij Jamin. Wanneer je met een grote snoepzak naar huis loopt, kom je écht in de Halloweensfeer! Van zoete vampiertanden tot marshmallow oogballen.

halloween snoep

Halloweenkostuum

Ben jij op zoek naar een goed Halloweenkostuum? Wij slaagde bij de So Low! Hier zijn maskers, rokjes, schmink, hoedjes, pruiken, noem maar op! Welke scary karakter je ook wilt zijn dit jaar, hier raak je geïnspireerd.

Wij gingen later op de dag ook nog langs bij L.O.L. Urban Fashion voor wat donkere accesoires. Perfect voor punk, gothic of pop-culture stijlen! Zelf op pad? Kijk dan hier voor meer winkeltjes.

Halloween kostuum

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!