Almere Centrum verwelkomt nieuwe huurders

Almere Centrum, 28 maart 2024 – Bezoekers van Almere Centrum hebben binnenkort nog meer keuze tijdens hun winkeluitje. Er zijn weer enkele nieuwe huurders bijgekomen. Zo opent de Deense woon- en knutsel-winkel Søstrene Grene er een nieuw filiaal. Ook nieuw is de vestiging van ontharingsspecialist Delete waar bovendien ook het hoofdkantoor en het eigen opleidingsinstituut Delete Academy onderdak hebben gevonden. Feestwinkel So Low verhuist naar een nieuwe plek aan de Schutterstraat.

Søstrene Grene
Wie bekend is met het fenomeen Hygge zal ook deze sfeervolle Deense keten kennen. Bij Søstrene Grene draait alles om de Deense variant van het Nederlandse gezellig of knus. In het assortiment verschillende woonaccessoires, cadeau-artikelen en allerlei leuke knutsel- en doe-het-zelf-spullen. Søstrene betekent zussen in het Deens, en het waren dan ook de zussen Anna en Clara Grene die in 1973 de eerste winkel in hun thuisland openden. Nog steeds is het bedrijf in handen van de familie Grene. Veel van de producten in het assortiment zijn ontworpen door Anna en Clara zelf en altijd zo duurzaam mogelijk geproduceerd. 

Delete
Delete, de nummer één ontharingsspecialist van Nederland is bekend van de ultieme Brazilian Wax. Delete is dan ook geen beautyfarm, schoonheidssalon of spa. Klanten kunnen er terecht voor de meest uiteenlopende oplossingen in ontharen, ook permanent. Het is de 19e salon van de in 2010 in Nederland opgerichte keten. Bijzonder aan de locatie in Almere is de toevoeging van de Delete Academy, het eigen opleidingsinstituut waar trainees gedurende 3 tot 5 weken worden opgeleid tot gekwalificeerde Wax Angels. Daarnaast fungeert de vestiging ook als hoofdkantoor van Delete waar verschillende bedrijfsonderdelen onderdak hebben gevonden. 

In februari is Delete al stilletjes geopend maar op 12 april is de officiële opening met een feestelijke bijeenkomst voor genodigden. 

So Low verhuist
De vrolijke feestwinkel So Low verhuist per 21 maart naar de Schutterstraat 18, het oude adres van kinderboekhandel Stumpel. So Low zat eerst op de etage van een pand aan de Stadshuisstraat en krijgt aan de Schutterstraat veel meer ruimte om bezoekers te verrassen met hun uitgebreide assortiment verkleedspullen, feestartikelen, cadeaus en hebbedingen. 

Over Almere Centrum
Het toonaangevende centrum van Almere heeft enorm veel te bieden. Niet voor niets is Almere Centrum sinds 2017 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er in totaal zo’n 400 verschillende winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Peek & Cloppenburg, Superdry, Pull & Bear, Only for Men en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano en Jeans Centre. De leuke kleinere winkeltjes en boetiekjes zijn te vinden in de Passages. 

Ook op het gebied van cultuur stelt Almere niet teleur. Het Filmhuis in De Nieuwe Bibliotheek en de Kunstlinie hebben een afwisselend programmering aan cultuur, film en kunst. De bijzondere architectuur van internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, trekt bezoekers van over de hele wereld. Met diverse wandelroutes, een wekelijkse overdekte rondvaart op zondag en bootjes die kunnen worden gehuurd kan Almere zowel op het land als op het water worden ontdekt. 

De vele terrassen en het ruime aanbod aan horecagelegenheden met uiteenlopende keukens bieden genoeg keuze voor een gezellig diner, een drankje of een ontspannen koffiemoment. Met mooi weer maakt het stadsstrand aan het Weerwater, midden in het centrum, de sfeer compleet 

Almere Centrum is een perfecte bestemming voor een dagje uit en ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi. Het gebied is autovrij maar biedt diverse parkeergarages met ruime plekken en het treinstation van Almere Centrum ligt in het winkelgebied. 

Almerecentrum.nl 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Neem voor meer informatie contact op met Martin Ort, directeur van de OVSA (Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere), op 06-811 511 94 

 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!