Bepaal en betaal wat jij het waard vindt

Bij Moon & Roos Conceptstore aan de Marktmeesterstraat 10 in Almere bepaal en betaal jij wat je de kleding waard vindt!

Vanaf 16 december tot en met 31 december 2022 kun je bij Moon & Roos in de winkel zelf bepalen wat je wilt betalen voor jouw nieuwe broek, jurk, trui, of….

Altijd ‘anders dan anders’ bij Moon & Roos
Vrijwel iedereen merkt dat het leven duurder is geworden. Sommigen moeten de broekriem helaas iets harder aantrekken. Moon & Roos zorgt er graag voor dat je een broek hebt om aan te trekken. Daarom bepalen de klanten bij Moon & Roos vanaf 16 december zelf wat ze op dit moment kunnen en willen betalen voor de kleding. Zo geven we net een beetje extra liefde aan onze klanten. En zoals bij de vaste klanten intussen wel duidelijk is: Moon & Roos doet het graag ‘anders dan anders’ en altijd met een positieve inslag!

Sociaal experiment
Moon & Roos ziet dit ook als mooi sociaal experiment. Hoe gaan consumenten om met deze vrijheid waarbij je zelf bepaalt wat je wilt betalen? Kiest iedereen voor het laagste vastgestelde bedrag of vinden de klanten de kleding toch iets meer waard? ‘We hebben alle collecties zelf met alle liefde en zorg uitgezocht en hopen dat onze klanten dat op waarde weten te schatten. Dit experiment leert ons veel over onze klanten en die kennis nemen we mee voor onze collecties en acties in de toekomst.’ 

Ga naar Moon&Roos »

Beetje liefde geven én soms ontvangen
Bij Moon & Roos krijgt elke klant een warm welkom en persoonlijke aandacht. Veel dames vinden het leuk als Moon & Roos meedenkt en adviseert over nieuwe outfits, interieuraanpassingen of cadeaus. Er zit veel liefde in de winkel en het advies. Moon & Roos ervaart ook veel enthousiasme en positiviteit bij de klanten. Met dit ludieke experiment geeft Moon & Roos een beetje extra liefde in deze bijzondere tijden.

Kom langs!
Bij Moon & Roos geven wij oprecht en eerlijk advies aan elke klant. Kom langs en ervaar het zelf! Bepaal nu zelf je prijs op een groot deel van de collectie.

Naast kleding vind je bij Moon & Roos ook leuke cadeaus, woonaccessoires, meubels, sieraden, schoenen, sjaals, mutsen en kleding voor kids.

Ga naar Moon&Roos »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!