Bonboni al 15 jaar zoete inval in Almere Centrum

Chocolaterie Bonboni bestaat 15 jaar. Het is niet alleen het assortiment chocola, bonbons en andere zoete lekkernijen dat de winkel zo’n succes maakt. Bonboni fungeert ook als een soort dorpswinkel in de grote stad. Mensen komen er graag langs voor een praatje en een luisterend oor.  

Bonboni

Er zit al 32 jaar een chocolaterie op Stationsplein 28. Dorien van Hekken, eigenaresse van Bonboni, stond er ooit zelf achter de toonbank. Toen ze de kans kreeg de winkel over te nemen greep ze de kans met beide handen aan. Ze veranderde de naam in Bonboni en runt de winkel al 15 jaar met veel plezier. Het assortiment biedt voor elk budget en elke gelegenheid genoeg keuze. Of iemand nu op zoek is naar een klein cadeautje of groots uit wil pakken; Dorien en haar medewerkers helpen graag en geven alle klanten persoonlijke aandacht en advies. Er worden regelmatig nieuwe producten en smaken geïntroduceerd waardoor klanten elke keer weer opnieuw worden verrast. Dorien gaat bovendien mee met seizoenen en thema’s als Pasen, herfst, lente en deze maanden sinterklaas en kerst. Ze pakt dan flink uit om niet alleen het assortiment aan te passen, maar ook om de etalage geheel in stijl om te toveren. Maar sommige dingen moet je niet veranderen. Zo komen mensen van heinde en verre voor de gelauwerde slagroomtruffels die Bonboni niet snel uit het assortiment zal halen.

 

Realityshow

Net als Dorien zelf, zijn veel klanten Almeerders van het eerste uur. Dat schept een band waardoor de winkel soms een soort dorpshuis lijkt. Mensen komen geregeld zomaar even binnen om hun hart te luchten of te vertellen dat ze opa zijn geworden. Ook de bijzondere gelegenheden waarvoor mensen de winkel bezoeken levert de mooiste gesprekken op. “Je zou hier eigenlijk een camera op moeten hangen. De verhalen die we hier horen zijn vaak prachtig of ontroerend en zouden zo in een Realityshow kunnen”, aldus Dorien.

Vanwege het jubileum heeft Dorien een leuke actie bedacht. Tot en met 8 december krijgen klanten bij aankoop van een pond bonbons een lekkere verrassing extra.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!