Buitenbioscoop draait Mamma Mia tijdens Uitfestival Almere

Op vrijdagavond 27 september kunnen filmliefhebbers in de buitenbioscoop op de Grote Markt genieten van de muzikale romantische speelfilm Mamma Mia!  Het publiek kon stemmen op La La Land, Green Book en Mamma Mia! Hierbij won de laatste het met een klein verschil van La La Land. De filmvertoning in de buitenlucht is onderdeel van het Uitfestival Almere dat van 27 t/m 29 september wordt georganiseerd. Het hele weekend staat Almere Centrum in het teken van muziek, theater, film, dans, kunst en cultuur.
 
Buitenbioscoop
De film begint om 20.45. Mensen kunnen plaatsnemen op een van de terrassen en een hapje en een drankje bestellen, om vervolgens te genieten van de acteerprestaties van Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried en andere bekende namen. Het verhaal draait om een aanstaande bruid die drie mannen uit het amoureuze verleden van haar moeder uitnodigt in Griekenland. Eén van hen is mogelijk haar vader. De film is gebaseerd op de vele hits van de Zweedse popgroep ABBA. Toegang is gratis.
 
Uitfestival
Het Uitfestival vormt de start van het culturele seizoen. Met meer dan 80 artiesten en 120 voorstellingen geeft het festival een goed beeld van wat er op cultureel gebied te beleven valt in Almere. Er staan onder andere optredens van theatergezelschappen, muzikanten en straatacts op het programma. Daarnaast is er een ruim aanbod aan exposities, een platenmarkt en andere culturele activiteiten. Bovendien staan er een Fantasy Parade en een Anime event op de agenda. Een volledig overzicht van het hele aanbod staat op www.uitfestivalalmere.nl

Het Uitfestival Almere is een samenwerking van de Almeerse culturele organisaties, Cultuurfonds Almere en Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere.
 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!