City walk langs architectuur in Almere Centrum

Dit weekend organiseert VVV Almere een city walk langs de architectonische highlights van Almere Centrum. Op zondagmiddag 29 september om 13.00 uur vertelt een gids alles over de bijzondere architectuur en de ideeën achter gebouwen als The Wave en de Citadel. De wandeling duurt ongeveer 2 uur  en is online en telefonisch te boeken bij VVV Almere. De kosten per persoon zijn € 7,50. De city walk begint en eindigt bij de VVV aan De Diagonaal 199.  

In Almere kun je niet dwalen door straatjes met middeleeuwse grachten of langs monumentale panden met een verhaal. Maar wel je ogen uitkijken naar de moderne gebouwen, ontworpen door wereldberoemde architecten. Naast Rem Koolhaas, René van Zuuk, Herman Hertzberger hebben ook internationale architectenbureaus uit Tokio, Londen, Bordeaux, Parijs en Zürich hun handtekening in Almere achtergelaten. Niet zo verwonderlijk dat Almere op de derde plaats staat van architectuursteden in Nederland en zelfs op de eerste plaats bij de European New Towns.

Meer informatie: www.visitalmere.com/citywalk
Telefonisch boeken kan t/m zaterdag 28 september op telefoonnummer 036-5485041.

De City Walk langs de architectuur in Almere Centrum is onderdeel van het Uitfestival Almere, een samenwerking van de Almeerse culturele organisaties, Cultuurfonds Almere en Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere. Ontdek het Almeerse culturele aanbod van dit seizoen op het Uitfestival Almere van 27 t/m 29 september 2019 in Almere Centrum. Met meer dan 80 artiesten en 120 voorstellingen!
 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!