Coolblue opent winkel in Almere Centrum

Vandaag is de Coolblue-winkel in Almere geopend. Het is de eerste Coolblue-winkel in Flevoland en de zestiende winkel van Coolblue. Op meer dan 800m2 kunnen klanten er vanaf vandaag meer dan 1.000 producten zelf ervaren. 

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Ook kunnen klanten in onze winkel in Almere langskomen voor advies, het ophalen van online bestellingen en om een smartphone of tablet te laten repareren.”

In de winkel zijn er 7 ‘productwerelden’: Huishoudelijk, Witgoed, Televisies, Audio, Telefonie, tablets & wearables, Laptops & desktops en Smart Home. Door productspecialisten worden klanten geholpen worden bij het maken van de beste productkeuze voor hen.

Facts & figures
Adres: De Diagonaal 28, 1315 XE Almere
Oppervlakte: 800 m2
1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue
Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én eigen fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.