Diersuper Jumper opent in de meest diervriendelijke gemeente van Nederland

Almere Centrum, 12 januari 2023 – Op woensdag 25 januari opent Jumper een groot filiaal in Almere Centrum. In de winkel aan de Corridor 8 vinden huisdiereigenaren ruim 700m2 met een groot assortiment diervoeding en benodigdheden. De openingsdag zelf wordt feestelijk gevierd. Jumper en Almere Centrum zijn een goede match. Almere is onlangs uitgeroepen tot meest diervriendelijke gemeente van het jaar 2023 door Stichting Dierenlot.

Diersuper

Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Alles voor huisdieren is te vinden onder één dak. Ook in de nieuwe winkel in Almere Centrum kunnen dierenvrienden hun hart ophalen bij een zeer ruim assortiment aan honden-, katten-, konijnen-, knaagdier-, vogel- en aquariumproducten. Dit varieert van exclusieve premiummerken tot de bekende supermarktmerken en huismerken. Daarnaast is er op het gebied van dierbenodigdheden ruime keus, variërend van alle basisbenodigdheden tot de meest luxe huisdieraccessoires. De winkelmedewerkers zijn zelf ook dierenliefhebbers en staan klanten graag te woord voor advies. 

 

Opening

Jumper laat de opening op 25 januari niet ongemerkt voorbijgaan. Klanten kunnen bijvoorbeeld rekenen op scherpe acties en kortingen tijdens en na de opening. Op de dag zelf draait een bekende DJ spetterende muziek en is er een rad van fortuin. Voor huisdieren is er van alles te proeven. 

Martin Ort, directeur van de OVSA (Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere) is blij met de komst van Jumper: “Een grote dierspeciaalzaak als deze maakt ons aanbod nog meer onderscheidend. Bovendien kan Jumper niet ontbreken in de meest diervriendelijke gemeente van Nederland. We hopen veel enthousiaste dierenliefhebbers te mogen verwelkomen in Almere Centrum!”. 

Jumper opent op 25 januari aan de Corridor 8 in Almere Centrum. De winkel meet ruim 700m2 en wordt gehuurd van UMB Group

Over Almere Centrum
Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit zo’n 400 winkels en horecagelegenheden. Niet voor niets is Almere Centrum uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Superdry, Pull & Bear, Only for Men en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano en Jeans Centre. De leuke kleinere winkeltjes zijn te vinden in de Passages. 

Het door internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, ontworpen autovrije centrum ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi en biedt diverse parkeergarages met ruime plekken. Ook per trein is het centrum eenvoudig te bereiken. Het station ligt in het winkelgebied. Het centrum is 7 dagen per week geopend. 

Almerecentrum.nl 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!