Drum spektakel in het centrum van Almere

Festival of the Drums | 27 augustus

Festival of the Drums is een cultureel event met een sociale boodschap, namelijk de basis! De Drum (en ook bas) is voor de muziek vaak de basis. Organisator, Stichting Multicultuele Organisatie Almere (SMOA) deelt deze onderliggende gedachte ook door dit festival waar alle culturen bij elkaar komen!

Artiesten hoofdpodium:
10.00 - 11.00 uur DJ
12.00 - 13.00 uur Schoolbandjes
13.00 - 14.00 uur Djembé Defi
14.00 - 15.00 uur Parade door het centrum
14.00 - 15.00 uur Optreden Defi
15.00 - 16.00 uur Optreden parade
16.00 - 17.30 uur Percussion Assemblé
18.00 - 19.00 uur Drums United
19.30 - 20.30 uur Corona Band
21.00 - 22.00 uur Sabroso

Parade
In samenwerking met het Comité Samen Helen en Herdenken en in het kader van het herdenking jaar slavernij verleden organiseert de Stichting Multiculturele organisatie Almere een multiculturele parade in het centrum van Almere. Start parade slavernij monument.

Festival  of the drums biedt een mooi cross-over programma voor jong en oud. Het is een vernieuwend concept en zeer waardevol voor de culturele kaart van Almere.

Over SMOA

Festival of  Drum is een initiatief van de Stichting Multiculturele Organisatie Almere (SMOA) Het initiatief sluit perfect aan bij de stichting om te werken aan de sociale cohesie tussen diverse groepen. We willen dit doen door het oorspronkelijke concept te vernieuwen. We gaan multiculturaliteit van Almere meer belichten door de Caraïbische sfeer van het evenement nog meer te benadrukken dan voorgaande jaren. Maar vooral door op de plaats van het festival een Caraïbische markt neer te zetten die een extra aantrekkingskracht zal hebben op vele bezoekers.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door , VSB Fonds, Cultuurfonds Almere, Prins Bernard Cultuurfonds, Almere City Marketing, Winkeliersvereniging Almere Stad, Fonds

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!