Flinke korting scoren op Black Friday in Almere Centrum

Almere Centrum, 18 november 2021 – Op vrijdag 26 november is het Black Friday. Dit fenomeen is overgewaaid uit de VS. Daar wordt door winkels en warenhuizen de dag na Thanksgiving traditioneel de start van de kerstperiode ingeluid met een spectaculaire uitverkoop. Ook de winkeliers in Almere Centrum pakken goed uit met flinke kortingen en leuke acties. 

Waanzinnige kortingen en leuke acties
Veel winkels hebben speciaal voor Black Friday bijzondere aanbiedingen of prijsverlagingen bedacht. De kortingen kunnen flink oplopen en ook valt er vaak voordeel te behalen met kleine prijsjes voor grote merken, twee-halen-één-betalen deals, stapelkortingen of bijzondere producten die alleen deze dag zijn afgeprijsd. Ook de verschillende restaurants in Almere Centrum doen mee waardoor voor, tijdens of na het shoppen met korting kan worden genoten van een heerlijk diner of een gezellig drankje. 

Een volledig overzicht van alle deelnemende winkels en organisaties in Almere Centrum en hun acties staat op https://www.almerecentrum.nl/nl/black-friday-2021

Over Almere Centrum
Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit zo’n 400 winkels en horecagelegenheden. Niet voor niets is Almere Centrum uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Superdry, Pull & Bear, Only for Men en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano en Jeans Centre. De leuke kleinere winkeltjes zijn te vinden in de Passages. 

Het door internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, ontworpen autovrije centrum ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi en biedt diverse parkeergarages met ruime plekken. Ook per trein is het centrum eenvoudig te bereiken. Het station ligt in het winkelgebied. Het centrum is 7 dagen per week geopend. 

Almerecentrum.nl 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!