Home Island Interiors opent in Almere Centrum

Almere Centrum, 2 december 2021 – Op zaterdag 4 december opent een bijzondere woonwinkel haar deuren. Home Island Interiors presenteert verschillende woonmerken onder één dak. De meubels en woonaccessoires die er te koop zijn kunnen bovendien in veel gevallen meteen worden meegenomen of thuisbezorgd.

Shop-in-shop
Het is de vijfde winkel voor het Nederlandse woonconcept. De bestaande winkels in het Gooi trokken steeds meer klanten uit Almere. Om hun tegemoet te komen werd besloten een winkel in Almere Centrum te openen. Nieuw in deze winkel is het shop-in-shop principe waarbij de diverse, door Home Island Interiors geselecteerde woonmerken, hun nieuwste collecties presenteren. Dat zijn bijvoorbeeld PTMD, Richmond Interiors, Eleonora, By-Boo, Dutch Interior, Light & Living, Mattz en Sevn. De stijl van de meubels en woonaccessoires die er gepresenteerd worden is dan ook zeer uiteenlopend en laat zich het beste omschrijven als een mix van hotel chique en landelijk industrieel. Naast een groot aanbod aan banken, fauteuils, eetkamermeubels, kasten en klein meubelen, is er ook ruime keuze uit verlichting en woon-accessoires.   

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen zelfs meteen worden meegenomen. Maar er kan ook een bezorgafspraak worden gemaakt voor dezelfde dag of wanneer het de klant uitkomt. 

De winkel opent op zaterdag 4 december 10:00 aan de Schutterstraat 33. De unit meet zo’n 800m2 en wordt gehuurd van Vischjager. 


Over Almere Centrum
Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit zo’n 400 winkels en horecagelegenheden. Niet voor niets is Almere Centrum uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Superdry, Pull & Bear, Only for Men en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano en Jeans Centre. De leuke kleinere winkeltjes zijn te vinden in de Passages. 

Het door internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, ontworpen autovrije centrum ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi en biedt diverse parkeergarages met ruime plekken. Ook per trein is het centrum eenvoudig te bereiken. Het station ligt in het winkelgebied. Het centrum is 7 dagen per week geopend. 

Almerecentrum.nl 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!