Inloopmarkt ‘Dag van de toekomst’ op zaterdag 28 oktober

De komende jaren gaat er veel gebeuren in Almere Centrum. Tot 2030 worden meer dan 5.000 woningen toegevoegd, met name in de binnenstad en stationsomgeving. Dat aantal kan oplopen naar 10.000 tot 15.000 in het grotere gebied Centrum Almere 2040. Wil je meer weten over het centrum van vandaag en (over)morgen? Kom dan naar de inloopmarkt ‘Dag van de toekomst’ op zaterdag 28 oktober. 
Het toevoegen van het grote aantal woningen is een grote opgave. Het gaat niet alleen om woningbouw. Het centrum moet duurzaam zijn, met veel groen, en er moeten nieuwe voorzieningen komen om te werken, verblijven en ontmoeten. Ook de bereikbaarheid van het centrum is belangrijk. Culturele voorzieningen, kunst en architectuur moeten de aantrekkingskracht versterken.

Aanmelden
Over deze ontwikkelingen vertellen we graag meer. Daarom organiseren we de tweede inloopmarkt ‘Dag van de toekomst’ op zaterdag 28 oktober van 13:00 tot 16:00 uur in het Info Centrum (Donjon 3-5, naast de Hema). Aanmelden kan door een mail te sturen naar centrum@almere.nl met daarin naam, adres en mailadres. Kijk voor de ontwikkelingen op:  Almere Centrum | Almere

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!