Instagrammable pannenkoeken in Almere Centrum

Oh My Pancakes opent op 1 november de deuren aan het Belfort in Almere Centrum. Bij Oh My Pancakes! proef je naast je mond ook met je ogen. Op het menu staan heerlijke zoete én hartige pannenkoeken om je vingers bij af te likken. Dan wordt je telefoon ook niet vies, en die zal je nodig hebben. Alle gerechten op het menu zijn ontzettend instagrammable.

Speciaal voor de opening wordt er een leuke winactie georganiseerd waarbij een lunch met pancakes ter waarde van € 30,- bij @ohmypancakesalmere wordt verloot. Deelname is simpel door antwoord te geven op de vraag: Met wie wil jij het liefst lunchen met pancakes in Almere Centrum?

Neem deel aan deze toffe actie via deze link!

Make me pancakes and call me pretty
Ondanks dat pannenkoeken de hoofdrol spelen op het menu, is Oh My Pancakes allesbehalve een standaard pannenkoekenrestaurant. Om te beginnen gaat het om American pancakes, kleinere pannenkoekjes dan de Nederlandse variant. Pakkende namen als The Dirty, Peanut Jelly, Good Morning en Oh My Coconut onthullen ook al dat de inspiratie komt uit de Amerikaanse dinercultuur. Dat wordt nog meer duidelijk in de vrolijke kleuren in het interieur en de Engelstalige slogans die worden gebruikt. 

Met ingrediënten als pindakaas, Oreo’s, kokosnoot, Nutella en verschillende soorten fruit zal elke zoetekauw verheugd zijn met de opties waaruit gekozen kan worden. Maar ook liefhebbers van hartige pannenkoeken komen aan hun trekken en kunnen kiezen uit pancakes met ei, bacon, zalm, of tonijn of vegetarische varianten met hoemoes, avocado of geitenkaas. Naast pannenkoeken staan er verder ook yoghurtbowls en heerlijke milkshakes op de kaart. 

Ondernemers Enrico en Nino Alvares kijken uit naar hun avontuur: “Oh My Pancakes wil meer zijn dan een restaurant. Gasten komen bij ons voor een totaalervaring waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. We kunnen niet wachten de eerste enthousiaste klanten te mogen verwelkomen!”. 

My Pancakes opent aan Belfort 6 in Almere Centrum. Er kan zowel binnen als buiten, op het terras, worden gezeten. De oppervlakte meet 102m2 en wordt gehuurd van Unibail-Rodamco-Westfield (www.urw.com). 

Over Almere Centrum
Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit zo’n 400 winkels en horecagelegenheden. Niet voor niets is Almere Centrum uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Superdry, Pull & Bear, Only for Men en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano en Jeans Centre. De leuke kleinere winkeltjes zijn te vinden in de Passages. Bezoekers kunnen bovendien gebruik maken van gratis wifi door het hele winkelgebied. 

Het door internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, ontworpen autovrije centrum ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi en biedt diverse parkeergarages met ruime plekken. Ook per trein is het centrum eenvoudig te bereiken. Het station ligt in het winkelgebied. Het centrum is 7 dagen per week geopend. 

Almerecentrum.nl