Kerstactie KAF: Wie gun jij een bijzonder avondje uit?

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Het moment om met vrienden en familie vooruit te kijken en terug te blikken. Er is in jouw omgeving vast iemand die een pluim of een steuntje in de rug verdient en toe is aan ontspannen genieten. Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is benieuwd naar jouw wens voor deze bijzondere persoon.

Bezoek KAF (Esplanade 10) van maandag 9 t/m zaterdag 21 december of de speciale inpakwinkels van Almere Centrum aan Schutterstraat 42A (naast Didi) . Vul jouw wenskaart in en hang deze in de Wensboom. Je mag jouw wens ook online invullen op www.kaf.nl/kerstwens.

Op Eerste Kerstdag ontvang je zelf een leuk cadeautje in je mailbox en lees je of jouw kerstwens uitkomt. De hoofdprijs is: een diner in de Bierfabriek, een voorstelling naar keuze in KAF én een overnachting in Apollo Hotel Almere City Centre. Zie voor actievoorwaarden: www.kaf.nl/kerstwens

Kerst op je deurmat
Speciaal voor de feestdagen geeft KAF een speciale krant uit met alle feestelijke voorstellingen en activiteiten. De krant wordt huis-aan-huis verspreid en is gratis verkrijgbaar bij KAF.

In deze feestkrant staan tips voor de mooiste uitjes deze wintermaanden. Wat denk je van het kerstballet The Sleeping Beauty of de Kerst Sing-a-Long van Theaterschool Almere? Of met de (klein)kinderen in de kerstvakantie naar Superhelden van het Dierenrijk (7+) van Sterrin Smalbrugge en Romilly van den Bergh?

Kerst op Socials
Wie KAF op Instagram (www.instagram.com/kaf036/ en Facebook (www.facebook.com/KunstlinieAlmereFlevoland) volgt, krijgt vanaf 9 december elke dag een verrassing uit de KAF-adventskalender.

Meer informatie en tickets: www.kaf.nl

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!