KFC gaat samenwerking aan met Uber Eats

Bezorgservice KFC verder uitgebreid in Almere

KFC gaat samenwerken met bezorgplatform Uber Eats en breidt daarmee haar bezorgservice flink uit. Vanaf nu kunnen klanten in meer dan tien steden via de Uber Eats app hun favoriete KFC producten bestellen en thuis laten bezorgen. KFC delivery was al beschikbaar in en rond het centrum van Almere. Dit bezorggebied wordt nu verder uitgebreid.  De samenwerking met Uber Eats is versneld live gegaan, omdat er momenteel bij mensen thuis veel vraag is naar contactloze bezorging.

Benjamin Lauritz, General Manager KFC Northern Europe: "Delivery is een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie. We zijn trots dat het is gelukt om de samenwerking met Uber Eats nu versneld uit te voeren. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus zitten veel mensen thuis en zien wij de vraag naar goede bezorging toenemen. We zijn dan ook erg blij dat wij samen met Uber Eats ons bezorggebied kunnen uitbreiden en mensen op een makkelijke, snelle en contactloze wijze kunnen laten genieten van een KFC maaltijd."

Eenvoudig en contactloos
Het contactloos bezorgen via Uber Eats is vanaf nu mogelijk in de volgende steden: Amsterdam, Almere, Breda, Capelle, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

De bestelling is eenvoudig te plaatsen en te volgen via de Uber Eats app. Om bezorging in deze lastige tijden voor iedereen toegankelijker te maken, heeft Uber Eats de bezorgkosten op alle maaltijden laten vervallen. Met de code HOMEDELIVERY betaal je tot en met 6 april 2020 geen bezorgkosten.

"KFC is wereldwijd een van de populairste restaurants en daarom zijn we blij dat je nu ook in Nederland met één druk op de knop je favoriete KFC-maaltijd kunt laten bezorgen. Zo kun je genieten van je bucket of je boneless mega box waar en wanneer je wil", zegt General Manager Uber Eats Nederland Aukeline Tolman.

Over KFC Nederland
Als onderdeel van KFC Northern Europe heeft KFC Nederland meer dan 70 restaurants. Iedere dag wordt de kip door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.