Komproeven BBQ battles

Deze zomer daagt Chef Enrico van restaurant Madame Jeanette in samenwerking met Komproeven, drie keer Almeerse chefs uit om te strijden om de titel bbq-master van de avond. Boek nu je tickets voor deze wedstrijden en kom genieten van het grillen.

Howard Komproe staat voornamelijk bekend als stand up comedian. Maar naast het maken van grappen heeft hij nog een passie: eten. Zijn liefde voor lekker eten en koken heeft geleid tot zijn succesvolle YouTube kanaal ‘Komproeven’. Vanuit dit platform organiseert hij in samenwerking met The Bastard bbq’s een aantal bbq-battles in steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. En gelukkig voor lokale bbq liefhebbers ook in Almere!

Chef Enrico van restaurant Madame Jeanette daagt op drie verschillende dagen lokale chefs uit om te strijden om de titel ‘bbq-master’ van de avond! Elke avond heeft een ander thema: 8 juli staat kip op het menu, 29 juli is voor de vegetariërs en 26 augustus staat in het teken van beefburgers.

Elke bbq-battle begint om 17:00 met een heuse staredown tussen de chefs waarna je als gast geniet van heerlijke gerechten. Dit mag je als bbq liefhebber niet missen! Boek nu je ticket via deze link!